CTP, despre Elena Udrea: Probabil va fi ARESTATĂ destul de curând

Cristian Tudor Popescu consideră că atitudinea Elenei Udrea s-a schimbat şi arată că aceasta se aşteaptă să fie arestată, în cele două dosare în care DNA a cerut arestarea sa, respectiv Gala Bute şi dosarul Microsoft.

05 feb. 2015, 10:16
CTP, despre Elena Udrea: Probabil va fi ARESTATĂ destul de curând

CTP declară că Elena Udrea a trecut printr-o „schimbare la faţă”, renunţând să „se mai prezinte ca o prinţesă a corectitudinii” şi „pretinzând doar să se ia în considerare şi ce spune ea despre alţii”.

Probabil (va fi arestată, n.red.) destul de curând”, a comentat editorialistul la Gândul LIVE.

„Spun asta având în vedere şi atitudinea dnei Udrea, care s-a schimbat. Am putea marca această schimbare la faţă chiar aici, la gândul, când a renunţat, fie şi retoric, să se mai prezinte ca o prinţesă a corectitudinii, a capitalismului biruitor şi ca o femeie în luptă cu bărbaţii nemiloşi. A renunţat în acel moment, pretinzând doar să se ia în considerare şi ce spune ea despre alţii. Şi-a schimbat şi atitudinea faţă de DNA – până acum spunea că este o victimă a procurorilor, în urma legăturilor obscure dintre doamna Kovesi şi domnul Coldea. În mod evident, doamna Udrea se pregăteşte pentru arest în acest moment şi încearcă să ia cu ea pe cât mai mulţi„, a mai spus jurnalistul.

În ceea ce priveşte Gala Bute, Cristian Tudor Popescu a spus că este „o făcătură, o înscenare de doi bani”: „Udrea apărea mai des ca Bute. Şi dacă s-ar fi suit pe ring şi se încăiera cu franţuzul ăla, îl dădea jos. Era un boxer aproape amator. Toată această făcătură era destinată proiectării imaginii doamnei Udrea de cât mai multe ori pe ecran. Nu banii o interesau aici. A făcut ca, folosind banii statului, să îşi facă imaginea”.

CITEŞTE ŞI TREI cereri de ARESTARE pentru Elena Udrea. Fostul ministru, TURNATĂ la DNA de Dinu Pescariu