CTP, despre înlocuirea puştii cu o coasă. "Interzicem puşcociu din desenul animat. Demenţă totală!"

Publicat: Vineri, 12 Iunie 2020 22:48 // Actualizat: Vineri, 12 Iunie 2020 22:48 // Sursa: romaniatv.net

Cristian Tudor Popescu a catalogat drept "demenţă totală" înlocuirea puştii cu o coasă în mâinile personajului de desene animate, Elmer Fudd, care îl vânează pe Bugs Bunny. Gazetarul susţine că aceste modificări se fac în desenele animate, cu toate că armele de asalt nu au fost interzise în Statele Unite.

Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre cum seria de desene animate "The Looney Tunes” a fost relansată de compania Warner Bros, în aşa fel încât personajele principale nu vor mai folosi arme de foc. De exemplu, Elmer va folosi o coasă, în loc de pușcă, pentru a-l fugări pe Bugs Bunny. 

Desenele animate cu Bugs Bunny au fost adaptate "sensibilităţilor moderne". Celebrul iepuraş nu mai e vânat cu o puşcă, ci cu o coasă

"Așa contracarezi folosirea armelor de foc în SUA, unde un puști de 15 ani poate să aibă la dispoziție arme de asalt? Poate să-și facă rost, în momentul de față, de arme grele. S-a chinuit Obama ani de zile să interzică măcar armele de asalt, alea cu care poți să omori 50 de oameni în câteva minute sau într-un minut. Nici p-alea n-a reușit. În schimb, interzicem pușcociu din desenul animat. Demență totală!", a precizat Cristian Tudor Popescu.

Proteste în SUA. O statuie a lui Cristofor Columb a fost decapitată, iar alta a fost aruncată într-un lac

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Cristian Tudor Popescu CTP desene animate
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8730
RON
22 Oct
noapte 6 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H