CTP, despre protestatarii din Piaţa Victoriei: „Sunt inteligenţi asimptomatici. Îşi bat joc de medici, de bolnavi, de morţi”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu i-a criticat dur pe oamenii care au proestat vineri seară în Piaţa Victoriei, afirmând că aceştia "își bat joc de munca medicilor, de cei care sau îmbolnăvit de COVID-19 și de cei care au murit".

RomaniaTV.net
15 mai 2020, 17:29
CTP, despre protestatarii din Piaţa Victoriei: „Sunt inteligenţi asimptomatici. Îşi bat joc de medici, de bolnavi, de morţi”

„Săptămâna trecută pe ideea asta ne-am despărțit, v-ați speriat că doresc moartea proștilor. Am spus că nu doresc moartea nimănui pentru că proștii sunt necesari într-o societate. Nu poate fi definită calitatea umană fără prezența contrariului ei.

E nevoie și de asftel de oameni pe care nu o să-i numesc proști, o să-i numesc inteligenți asimptomatici. Nu prezintă semne, dar probabil că sunt foarte inteligenți.

Citeşte şi: Raed Arafat, despre protestul din Piaţa Victoriei: „Tot ce am muncit împreună o să pierdem în următoarea perioadă” 

Hai să vorbim de omenia acestor oameni prezenți în piață. Chiar când dânșii se frăsuiesc pe acolo, mai avem câte un anunț: au murit încă 14 oameni.

Acești oameni nu se gândesc niciun noment, pentru că sunt inteligenți asimptomatici și pentru că sunt nesimțiți, că își bat joc de munca pe care au depus-o cadrele medicale în aceste două luni, munca uneori eroică, își bat joc de cei care sau îmbolnăvit și au suferit în spital, în niște condițiii date de COVID groaznice, își bat joc de morți. Asta fac în acest moment acești indivizi, fără să se gândească nicio secundă la ceilalți”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.ro.

Peste 200 de oameni au ieşit în stradă, vineri, cu toate că participarea la mitinguri este interzisă în timpul stării de alertă. Protestatari îndeamnă la nerespectarea regulilor institute de autorităţi.

Citeşte şi:  


loading...