CTP, despre revenirea ministrului Educaţiei la catedră: „Izbucneşte un focar, tu unde eşti? La ore!”

Cristian Tudor Popescu a criticat la în cadrul unei emisiuni de la EuropaFm faptul că ministrul Educaţiei va în acest an profesor şi diriginte la Colegiul Naţional "Tudor Vianu" din Bucureşti. Jurnalistul susţine că este imposibil să faci faţă celor două calităţi în acelaşi timp.

RomaniaTV.net
15 sept. 2020, 18:08
CTP, despre revenirea ministrului Educaţiei la catedră: „Izbucneşte un focar, tu unde eşti? La ore!”

„De la partid, i s-a spus probabil că trebuie să facă asta. De ce? Pentru că dă bine din punct de vedere politic. Prin acest gest, doamna Anisie desconsideră atât funcția de ministru al Educației, cât și postul de profesor. Cum să le facă împreună? Este vorba despre un gest de imagine absurd. Poți avea urgențe secundă de secundă, izbucnește un focar, se îmbolnăvesc 50 de copii, tu unde ești? La ore!” , a declarat gazetarul.

Citeşte şi: CTP: „Acesta este bucureşteanul salvat de domnul Dan, bişniţmanul Mitrache, zis Câine”

Anul şcolar 2020 – 2021 se anunţă unul cu multe restricţii şi provocări atât pentru elevi, cât şi pentru profesori. Un an greu va fi şi pentru Monica Anisie, care pe lângă funcția de ministrul al Educației, anul acesta va si preda la Colegiul Naţională „Tudor Vianu” din Bucureşti şi va avea şi ore de dirigenţie la clasa a V-a.