CTP dezvăluie cum a ajuns George Simion să fie primit de Papa Francisc. „Un şobolan s-a strecurat în încăpere”

După ce a stârnit ample dezbateri și controverse, întâlnirea dintre George Simion, președintele AUR, și Papa Francisc a fost supusă unei analize atente de către cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu. Acesta dezvăluie că liderul AUR s-ar fi strecurat în prezența Papei, folosindu-se de prezența unui grup de artiști.

20 dec. 2023, 21:05
CTP dezvăluie cum a ajuns George Simion să fie primit de  Papa Francisc. „Un şobolan s-a strecurat în încăpere”
CTP dezvăluie cum a ajuns George Simion să fie primit de Papa Francisc. "Un şobolan s-a strecurat în încăpere"

CTP dezvăluie cum a ajuns George Simion să fie primit de Papa Francisc. „Șocul pe care l-am luat în piept văzându-l pe G. Simion tras în poză în fața Papei Francisc n-a rămas fără urmări. Căci m-am apucat să cercetez cum a ajuns acolo specimenul”, a scris CTP pe Facebook.

Citeşte şi: George Simion se pregătește pentru europarlamentare! Liderul AUR, față în față cu Giorgia Meloni și Papa Francisc. ”Modelul nostru politic nu este Ursula von der Leyen”

„Ieri, am publicat lista oficială a Vaticanului cu audiențele la Papa Francisc de sâmbătă, 16 decembrie 2023, zi în care pretinde G. Simion că a fost primit de Papa. După cum ați putut constata, nu figurează niciun George Simion pe această listă”, a precizat Cristian Tudor Popescu.

Potrivit informațiilor oferite de jurnalist, George Simion ar fi încercat inițial să se amestece printre politicienii de la partidul Fratelli d’Italia, dar evenimentul la care aceștia urmau să fie primiți de Papa a fost anulat. Astfel, liderul AUR s-ar fi orientat către grupul de artiști invitați pentru Concertul de Crăciun de la Vatican, unde s-a strecurat ilegal.

„Și atunci, românul absolut, salvatorul nației, Georgică, s-a băgat, sau a fost vârât, printre artiștii pe care îi vedeți trecuți la finalul listei, Artisti del Concerto di Natale – artiști ai Concertului de Crăciun. Clandestin, ilegal, infracțional. Iată explicația fotografiei, făcută și ea pe ascuns, cu telefonul, dintr-o poziție bizară, spate-stânga: Papa, față în față cu un șobolan strecurat în încăpere. Mi s-a luat un bolovan de pe inimă”, a adaugat CTP.