George Simion se pregătește pentru europarlamentare! Liderul AUR, față în față cu Giorgia Meloni și Papa Francisc. ”Modelul nostru politic nu este Ursula von der Leyen”

AUR se pregătește intens pentru alegerile europarlamentare care sunt programate în luna iunie a anului viitor. În acest sens, George Simion a efectuat o vizită în Italia, unde s-a întâlnit cu premierul Georgia Meloni și a mers în audiență la Papa Francisc.

17 dec. 2023, 21:59
George Simion se pregătește pentru europarlamentare! Liderul AUR, față în față cu Giorgia Meloni și Papa Francisc. ”Modelul nostru politic nu este Ursula von der Leyen”
George Simion se pregătește pentru europarlamentare!

George Simion se pregătește pentru europarlamentare! La finalul acestei săptămâni, președintele AUR a participat la un eveniment politic organizat de către partidul Fratelli d’Italia condus de prim-ministrul italian, Giorgia Meloni.

Citește și George Simion, supărat că Rusia o susţine pe Şoşoacă, vrea expulzarea lui Valeri Kuzmin și închiderea Ambasadei Rusiei

George Simion se pregătește pentru europarlamentare!

Mai mult, George Simion a ținut un discurs în fața celor zece mii de conservatori europeni prezenți la Roma în care a subliniat că AUR va câștiga următoarele alegeri europene din România.

„Putem câștiga, cu siguranță, împreună cu românii care trăiesc în Italia…Împreună trebuie să fim mândri că suntem latini și trebuie să redăm gloria civilizației noastre. Europa are rădăcini latine și rădăcini creștine.

Europa noastră este plină de bogăție și atât de multă frumusețe. Modelul nostru politic nu este Romano Prodi, nu este Elly Schlein, nu este Frans Timmermans, nu este Ursula von der Leyen.

Împreună cu liderul vostru, care este leoaica Europei, împreună cu guvernul dumneavoastră, vrem să facem guvernul de centru-dreapta la Bruxelles și să câștigăm împreună toate bătăliile care vor veni”, a declarat George Simion la evenimentul la care au participat mai mulți lideri ai grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, dar și personalități internaționale precum fondatorul Tesla, Elon Musk.

După discursul său, președintele AUR s-a întâlnit cu premierul Italiei, Giorgia Meloni și a ținut să imortalizeze acest moment.

„Alianță latină cu partidele patriotice din Europa! Rădăcinile noastre ne fac europeni, nu birocrații europeni”, a transmis George Simion, într-o postare pe Facebook.

Însă vizita sa în Italia nu s-a rezumat doar la această reuniune. Liderul AUR a mers în audiență privată la Papa Francisc, căruia i-ar fi oferit un dar.

„Am dat Sfântului Părinte Francisc o sculptură în cadrul audienței private pe care am avut-o. Sculptorul Balan Fanica din Tibucani, Neamt, are 47 de ani și sculptează de când se știe. Sculptura se numește Gradina Maicii Domnului realizata din lemn de nuc și vita de vie patinat.Ea reprezinta spațiu și spiritul Romanesc prin ideea de familie maternă și dragoste pentru aproape. Lucrarea este abstractizata prezentând mai mult esență dragostei materne decât forma în sine. Natura și ea e prezenta prin arbore care îmbrățișează tot”, a scris Simion pe Facebook.

Citește și George Simion, ameninţat de Marcel Ciolacu cu dezvăluiri, a anunţat: „Da, tatăl meu este alcoolic”