CTP, după despărţirea Simonei Halep de Cahill: „Nu se mai putea continua în felul acesta!”

Gazetarul este convins că cei doi nu s-au despărțit din cauza unei neînțelegeri, ci pentru că, pur și simplu, venise timpul să pună capăt acestei colaborări.

22 sept. 2021, 21:36
CTP, după despărţirea Simonei Halep de Cahill: „Nu se mai putea continua în felul acesta!”

CTP a comentat încetarea colaborării dintre Simona Halep și Daren Cahill. Jucătoarea a anunțat azi că s-a despărțit din nou de antrenorul australian, iar Cristian Tudor Popescu consideră că era o mișcare de așteptat.

„Pentru mine nu e o surpriză. Mă așteptam să se întâmple asta. Bine nu e, dar hai să ne gândim cât de greu le-a fost în această perioadă, în care au realizat lucruri extraordinare împreună.

Cupa Davis 2021: România – Peru, în barajul Grupei Mondiale I. Unde va avea loc meciul
Darren era în Australia, Simona era în România și fiecăruia i-a fost greu. Lui Cahill i-a fost greu pentru că trebuia să fie departe de casă atâta vreme ca să-i fie alături Simonei, iar lui Halep i-a fost greu pentru că nu putea avea antrenorul lângă ea în toată perioada competițională.

Nu se mai putea continua în felul acesta! Sunt convins că cei doi nu s-au despărțit din cauza unei neînțelegeri, ci pentru că, pur și simplu, venise timpul să pună capăt acestei colaborări.

Să vedem pe cine va alege Simona Halep. Dacă îl va alege pe Adi Marcu iar, va fi o alegere foarte bună. Probabil că Simona simte nevoia unui antrenor român, cu care să stea tot timpul.

Dar, pe de altă parte, Simona, în momentul de față, ar putea chiar ea să-și ia carnet de antrenor. Se vede o maturitate remarcabilă în joc. Știe totul despre ce trebuie să facă. E clar că vrea să mai joace 2-3 ani, vrea să fie din nou între primele jucătoare”, a declarat CTP pentru Digisport.

Simona Halep s-a despărţit de antrenorul Darren Cahill

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 14 WTA, a anunţat, miercuri, despărţirea de antrenorul Darren Cahill.
„După şase ani minunaţi în care am lucrat împreună, eu şi Darren Cahill am decis că este timpul să încheiem relaţia noastră de colaborare. Mulţumesc D pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună şi o persoană mai bună”, a scris ea, pe reţelele de socializare.

Simona Halep a renunţat la Darren Cahill după o colaborare de 6 ANI. „Am decis că este timpul să ne oprim!”
Simona Halep a mai fost pregătită de Daren Cahill din 2015 până în 2018, după ce a lucrat anterior cu tehnicianul australian în cadrul programului Adidas de dezvoltarea a carierei tinerilor jucători.

Românca a anunţat, la 12 septembrie 2019, într-un mesaj postat pe Facebook, că reia colaborarea cu Darren Cahill din sezonul 2020.

Halep a jucat puţin în 2021, din cauza accidentărilor suferite. Antrenată de Cahill, Halep a câştigat turneul de la Roland Garros în 2018 şi cel de la Wimbledon, în 2019, şi a ajuns pe locul I WTA. Deşi nu era oficial antrenată de tehnicianul australian la Wimbledon, antrenorul Simonei de atunci şi care face parte şi acum din echipa ei, Daniel Dobre, a declarat că a colaborat cu Cahill în pregătirea sportivei pentru turneu.

https://twitter.com/Simona_Halep/status/1440630642736185346?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1440630642736185346%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.news.ro%2Fsport%2Fsimona-halep-s-a-despartit-de-antrenorul-darren-cahill-1922401322002021091420403464