CTP face anunţul care zguduie scena politică: „Şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale. În confruntări directe cu el, Ciucă şi Ciolacu ar fi făcuţi K.O.”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (CTP) a publicat marţi seară, pe pagina sa de Facebook, un anunţ exploziv pentru scena politică românească, care complică şi mai tare calculele pentru alegerile prezidenţiale din toamna acestui an.

14 feb. 2024, 08:41
CTP face anunţul care zguduie scena politică: „Şi-a anunţat candidatura la prezidenţiale. În confruntări directe cu el, Ciucă şi Ciolacu ar fi făcuţi K.O.”

CTP susţine că actorul Dan Puric, pe care îl numeşte „creştinopat de extremă dreaptă”, şi-ar fi anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale, urmând să fie sprijinit de partidul lui George Simion, AUR.

„AUR și-a găsit Vadimul

Chiar de pe scena teatrului, la sfârșitul spectacolului „Dan Puric – Votați, mă!”, Dan Puric și-a anunțat candidatura la prezidențiale, sprijinit de AUR. Histrionul, altfel, un pantomim excelent, are, spre deosebire de G. Simion, fără meserie la bază, consistență și anvergură. Electoratul lui conține și un tip de intelectuali naționaliști, foști securiști și turnători la Securitate, multe femei între mai multe vârste, care îl adoră buimac, snobi patriotici, pe lângă masa brută de votanți AUR. Omul este culturos la modul delirant, creștinopat de extremă dreaptă, este noul C.V. Tudor. În confruntări directe cu el, atât Ciucă, cât și Ciolacu ar fi făcuți K.O. Chiar și Șoșoacăi nu i-ar fi ușor.
Din acest moment, problemele pe care le tot pritocesc PSD și PNL sunt parfum de tei pe lângă pericolul Puric.”, a scris CTP pe Facebook.

Citeşte şi: EXCLUSIV| Cine va fi viitorul președinte al României? Dana Budeanu aruncă bomba

Dan Puric a avut o primă reacție după anunțul lui CTP privind candidatura la prezidențiale. Actorul a spus, pentru publicația Libertatea: ”În ceea ce privește candidatura, sper să aveți UMOR”.

În acest debut de an, liderul AUR, George Simion, spunea că Dan Puric ar fi un bun președinte pentru România. ”Dan Puric este o valoare a neamului românesc. Este un om care militează pentru aceleași lucruri pentru care milităm și noi.

Cu siguranță, la fel cum Ciolacu spune că un candidat bun ar fi Ion Cristoiu, pot să vă spun că Dan Puric ar fi un președinte de succes al României. Cred că în orice confruntare electorală, candidatul AUR va câștiga și vom avea în sfârșit un președinte”, a spus Simion.

Citeşte şi: Marcel Boloș anunță o premieră în România: PIB-ul pe cap de locuitor va ajunge la 20.000 euro în acest an