CTP îl compară pe Iohannis cu Firea după ce acesta și-a anunțat candidatura la șefia NATO: ”Tot atâtea șanse de câștig”

Președintele Klaus Iohannis a anunțat oficial, marți seară, că va intra în competiția pentru funcția de secretar general al NATO, deținută în prezent de Jens Stoltenberg, căruia i se va încheia mandatul în luna octombrie. Cristian Tudor Popescu a avut o reacție pe contul său de Facebook, comparându-l pe președintele Klaus Iohannis cu Gabriela Firea.

13 mart. 2024, 08:41
CTP îl compară pe Iohannis cu Firea după ce acesta și-a anunțat candidatura la șefia NATO: ”Tot atâtea șanse de câștig”

Cristian Tudor Popescu a avut o reacție pe contul său de Facebook, marți, după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că va candida la funcția de secretar general al NATO.

”Iohannis se autopropune „în forță” la șefia NATO, așa cum Firea se autopropune „în forță” ca candidată PSD la Primăria Capitalei. Cu tot atâtea șanse de câștig”, a comentat Cristian Tudor Popescu, pe Facebook.

Citește și: Rareș Bogdan a bătut cu pumnul în masă! Liberalul cere eliminarea Gabrielei Firea din cursa pentru Primăria Capitalei. ”Numai Burduja poate câștiga”

Președintele Klaus Iohannis a anunțat oficial, marți seară, că va intra în competiția pentru funcția de secretar general al NATO, deținută în prezent de Jens Stoltenberg, căruia i se va încheia mandatul în luna octombrie.

Iohannis se autopropune „în forță” la șefia NATO, așa cum Firea se autopropune „în forță” ca candidată PSD la Primăria Capitalei. Cu tot atâtea șanse de câștig.

Pe de altă parte, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a cerut luni eliminarea Gabrielei Firea din cursa pentru Primăria Capitalei și a subliniat că singurul care poate să rupă masiv din electoratul lui Nicușor Dan este Sebastian Burduja.

”În momentul în care, culmea, deși astăzi pare că Cristian Popescu sau Nicușor Dan sunt în pole position, urmați de Gabriela Firea și Sebastian Burduja, paradoxal, dacă liderii PNL se pun în spatele lui Sebastian Burduja, care are cel mai puțin hate dintre toți patru. De asemenea, dacă cei patru primari sau trei primari de sector, Negoiță, care are un grad de încredere de peste 60%, Băluță, care are un grad de încredere de peste 65%, Ciucu, care are un grad de încredere de 48%, dacă cei trei primari ai PNL și PSD se pun în spatele lui Sebastian Burduja… De asemenea, pe panourile din Capitală, în Tiktok, în Facebook și Instagram, Ilie Boilojan, Emil Boc, Rareș Bogdan, Dan Motreanu, Nicolae Ciucă ne punem în spatele lui Sebastian, iar premierul Ciolacu, la rândul său, pentru că o treime din electorat e alături de PSD, s-ar pune în spatele unui candidat care are cea mai puțină respingere dintre toți, cu un proiect extrem de serios… Singurul care poate rupe masiv din electoratul lui Nicușor este Sebastian Burduja”, a declarat Rareș Bogdan la Antena 3.