CTP îl face praf pe Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?… Semn rău pentru interlopul poporului”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat programului cu care Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei, vrea să câștige alegerile de la 9 iunie.

27 apr. 2024, 16:26
CTP îl face praf pe Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?… Semn rău pentru interlopul poporului”
CTP îl face praf pe Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”

”Candidatul Parizer Usturoi – doar un aperitiv” este titlul postării de pe Facebook cu care CTP critică dur programul cu care candidatul Cristian Popescu Piedone dorește să câțtige alegerile pentru Primăria Capitalei.

”Piedone își prezintă, la sediul partidului PUPUSIL, „Contractul cu bucureștenii”. Începe prin a spune „Eu n-am program, eu am un contract. Cu bucureștenii”. Iar peste 1 minut, „Vă prezint acum programul meu”. Continuă apoi cu o rafală de agramatisme, fraze fracturate, începute și suspendate, informează asistența că continuă să mănânce parizer, dar și usturoi, alte aberații și o poveste ridicolă: „Eu am fost dintotdeauna miner de diamante pentru dumneavoastră, dar n-am știut niciodată să le șlefuiesc”. Cheamă apoi pe scenă un june cu coc care să se ocupe cu șlefuitul. Dă citire, silsabisind îndârjit, punctului 1, dintre cele 12 ale programului?, contractului ?, din care se înțelege că va da zeci de milioane de euro cetățenilor.

E prea mult chiar și pentru postul lui Dan Voiculescu, singurul care transmitea promisiunea de crăpelniță perpetuă către bucureșteni a candidatului Parizer Usturoi; drept care i se taie scurt macaroana și se trece la alte subiecte.
Așa un afront?… Semn rău pentru interlopul poporului”, a scris Cristian Tudor Popescu pe Facebook.

Citește și: Ciolacu, dezvăluirea momentului: Pe Piedone îl cunosc din anii ’90, era prieten cu fratele meu mai mare. Matematic, nu mai are nicio şansă, este pe locul 3, după Gabriela Firea

 

Cristian Popescu Piedone şi-a prezentat programul politic pentru Capitală: Transportul public să fie gratuit pentru toată lumea

Cristian Popescu Piedone și-a lansat programul politic numit „Contractul lui Piedone cu bucureştenii” și a dat asigurări că nu se retrage orice ar fi din această cursă.

„Despre programe au vorbit foarte mulți. Despre programe sterile, neimplementate… Ne uităm doar în ultimii patru ani. 23 de puncte actualul primar general, niciunul realizabil.  Este foarte simplu să prezinți un program doar cu gândul de a câștiga și de a înșela așteptările bucureștenilor.

Eu nu am un program. Astăzi vă voi prezenta contractul meu cu bucureștenii. (…). Cei care m-au consultat pe fonduri europene, cei care m-au consultat în termoficare, cei care m-au consultat în Smart City sunt tineri care deja se preocupă de viitorul lor”, a spus candidatul din partea PUSL, vineri, la lansarea programului său politic.

Citește și: Gabriela Firea: L-aș putea suna pe Piedone să își retragă candidatura, dar mi-e că apoi sună el la televiziune să spună că „mi-a zis Gabi să mă retrag” și îmi mai dă și două palme

„Am spus-o și o repet și este ultima dată când o spun. Nu mă retrag și merg până la capăt”, a mai spus Piedone.

Actualul primar al Sectorului 5 a mai spus că în Săptămâna Mare nu va face campanie electorală, ci va merge cu nepoții și copiii într-o vacanță.