CTP, necruţător cu Raluca Turcan şi Vlad Voiculescu. „Au făcut mai mult rău decât protestele. Când ești ministru stai cu masca pe față și când dormi”

Cristian Tudor Popescu a criticat în termeni duri faptul că miniştrii Vlad Voiculescu şi Raluca Turcan au fost fotografiaţi fără mască. Gazetarul consideră că acest lucru "a făcut mai mult rău ideii de autoritate și de respectare a autorității", decât protestele împotriva purtării măştii şi a restricţiilor anti-COVID.

02 apr. 2021, 23:44
CTP, necruţător cu Raluca Turcan şi Vlad Voiculescu. „Au făcut mai mult rău decât protestele. Când ești ministru stai cu masca pe față și când dormi”

CTP, necruţător cu Raluca Turcan şi Vlad Voiculescu. Gazetarul a afirmat că ministrul Muncii şi cel al Sănătăţii au făcut gesturi prin care riscă „să decredibilizeze actuala guvernare”.

„Iată ce fac guvernanții… Am văzut aceste mișcări de stradă care au încercat să distrugă, să decredibilizeze actuala guvernare, pentru că au fost îndreptate împotriva actualei guvernări și chiar a unor persoane din această guvernare.

Întrebarea este: Cine a realizat această decredibilizare mai eficient? Inșii ăștia care au ieșit în stradă, sau chiar guvernanții, mulți dintre ei, în ochii oamenilor?

Deci cine a făcut mai mult rău ideii de autoritate și de respectare a autorității? Inșii din stradă, sau domnul Vlad Voiculescu? Sau doamna Raluca Turcan apărând fără mască?”, a spus Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

Citeşte şi: Gabriela Firea îi cere premierului să o demită pe Raluca Turcan: A participat la petreceri fără mască și distanțare, pe noi ne numără ca pe vite în biserici, la slujbe, înmormântări, botezuri sau cununii

CTP, necruţător cu Raluca Turcan şi Vlad Voiculescu pentru că nu au purtat mască. „Nu există justificări pentru așa ceva”

„Nu interesează justificările cu care au venit! Nu există justificări pentru așa ceva. Nu mă interesează.

Când ești ministru stai cu masca pe față și când dormi, noaptea în somn. Exagerez, ca să înțelegem că mesajul pe care trebuie să-l dea un om aflat într-o funcție de răspundere de felul acesta, trebuie să fie întotdeauna mai puternic decât al simplului cetățean. Or, făcând ce au făcut, și ei și alții, de-a lungul timpului, din guvernare, au decredibilizat mult mai mult decât au reușit acești bezmetici care au ieșit în stradă.

Asta este problema”, a mai spus CTP, conform sursei citate.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, şi ministrul Muncii, Raluca Turcan, au fost amendaţi, după ce au fost surprinşi fără mască în două zile consecutive. Dacă Raluca Turcan, surprinsă în aceeași ipostază, însă la o acțiune în aer liber, a luat 500 de lei amendă, în cazul lui Voiculescu, care se afla în clădirea Parlamentului, suma a fost de trei ori mai mare, deși ministrul declarase public că speră să ia o amendă mică.

Citeşte şi: Poliţia i-a amendat pe Vlad Voiculescu şi Raluca Turcan. Ministrul Sănătăţii are de plătit de trei ori mai mult decât colega sa