CTP: Plecarea lui Frunzăverde, o problemă de identitate pentru PDL. Mai grav de atâta nu se poate

Publicat: Marţi, 27 Martie 2012 18:03 // Actualizat: Marţi, 27 Martie 2012 21:19 // Sursa: RTV.net

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat, la România TV, că părăsirea de către PDL a lui Sorin Frunzăverde arată o criză identitară în PDL, atâta vreme cât Frunzăverde reprezenta chiar efigia partidului.

Foto: evz.ro

"Pierderea este incalculabilă deocamdată pentru PDL. Se vor vedea consecinţele în următoarele luni. Domnul Sorin Frunzăverde reprezenta chiar efigia partidului, el face parte din miezul PDL. Plecarea sa nu poate fi rezolvată în stilul PRM - 'bine că a plecat o uscătură, partidul iese întărit'. Plecarea sa este o problemă de identitate pentru PDL. Mai grav de atâta nu se poate", estimează C.T. Popescu.

Acesta crede că, până acum, în pofida scăderii în sondaje şi plecării din partid a câtorva persoane, PDL a rămas identic cu sine.

"PDL a suferit în ultimul an o contracţie în imagine. A fost din ce în ce mai puţin credibil. Din ce în ce mai mic, din ce în ce mai zbârcit, dar a rămas identic cu sine", consideră jurnalistul.

Situaţia se schimbă însă odată cu plecarea lui Frunzăverde. "Până acum, PDL a rămas identic cu sine. Acum îşi pierde din identitate (...) Plecarea domnului Sorin Frunzăverde afectează miezul ideologic al PDL, atât cât mai era. El nu poate pleca pentru că nu i s-a dat nu ştiu ce funcţie la Caraş-Severin unui cumnat. Plecarea lui nu poate fi decât de natură ideologică sau principială. Există o fractură majoră la nivelul principiilor, al ideologiei în PDL", a conchis Cristian Tudor Popescu.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
CTP demisie Sorin Frunzăverde
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 mar 10:00
Votează email 0 email
...Un fost inginer, cîndva manipulator de proporţii, stabil simptomatic, uşor diagnosticabil, dă o tură aproape săptămînal pe la televiziuni, înainte de a se întoarce în celula de bază,...
1
EUR
4.7785
RON
07 Dec
noapte -2 °
zi 7 °
Ultimele joburi adaugate
24 H