CTP prevestește intrarea în politică a Simonei Halep: „Sunt sigur că este o decizie îndelung cântărită, ca și aceea prin care i-a selectat pe Mouratoglou și compania”

Simona Halep a acordat primul interviu după reducerea suspendării postului Antena 3, lucru care l-a intrigat pe Cristian Tudor Popescu. Gazetarul lansează ipoteza că, întrucât tenismena nu a ales să acorde interviu unui post de sport, aceasta ar putea să cocheteze cu intrarea în partidul lui Dan Voiculescu.

07 mart. 2024, 23:03
CTP prevestește intrarea în politică a Simonei Halep: „Sunt sigur că este o decizie îndelung cântărită, ca și aceea prin care i-a selectat pe Mouratoglou și compania”

CTP critică prezența Simonei Halep (32 de ani) în emisiunea lui Mihai Gâdea. Gazetarul este de părere că Simona Halep a făcut o alegere greșită și a lansat o serie de ironii pe contul personal de facebook.

CTP prevestește intrarea în politică a Simonei Halep

Simona în politică? Pentru a-și celebra victoria, Simona Halep a ales canalul de sport Antena 3 și pe cunoscutul jurnalist sportiv, specializat în tenis, M. Gâdea. Nu a băgat în seamă posturile Digi Sport sau Eurosport, și nici pe comentatorii de oină, cu experiență, cum ar fi Cristi Mândru, Dragoș Suciu, Silviu Zancu sau Radu Naum.

Sunt sigur că este o decizie îndelung cântărită, ca și aceea prin care i-a selectat pe Mouratoglou și compania. Dar, cine știe, poate că Simona năzuiește să intre în politică, în partidul lui Dan VoiculescuA3…”, scrie Cristian Tudor Popescu pe Facebook.

În urma reducerii de către TAS a supendării Simonei Halep, de la 4 ani la 9 luni, ceea ce înseamnă că jucătoarea româncă a ispăşit o pedeapsă cu 8 luni mai lungă, aceasta ar trebui repusă în drepturi, ceea ce ar aduce-o pe o poziţie extrem de bună în clasamentul WTA.

Citeste si Simona Halep, acuzații grave la adresa laboratorului din București de unde a plecat proba contaminată: „A fost cel mai mare șoc când am văzut documentul din România”

Simona Halep ar trebui, conform calculelor după 9 luni de suspendare, să revină în clasamentul WTA pe locul 54, ceea ce i-ar permite participarea la cele mai puternice turnee, fără să mai aibă nevoie de wild-card-uri din partea organizatorilor.

Românca a anunțat pe contul său de Instagram că, peste două săptămâni, va participa la WTA Miami, unde a primit un wildcard din partea organizatorilor.

Citeste si Simona Halep, despre coșmarul prin care a trecut din momentul în care a picat testul anti-doping: „Când a venit verdictul, parcă am intrat într-un tunel. Cel mai frică mi-a fost că nu îmi voi putea dovedi nevinovăția”