CTP, prima reacţie după sentinţa TAS: „Halep s-a abandonat pe mâna escrocului Mouratoglou!”/ Nadia: „Abia aştept să o revăd”

Simona Halep poate reveni în competiţii ca urmare a deciziei pe care a anunţat-o marţi TAS. reacţiile din toată lumea curg pe bandă rulantă, ce au spus Nadia Comăenci şi CTP după verdictul TAS.

05 mart. 2024, 20:06
CTP, prima reacţie după sentinţa TAS: „Halep s-a abandonat pe mâna escrocului Mouratoglou!”/ Nadia: „Abia aştept să o revăd”
CTP, reacţie vehementă în cazul de dopaj al Simonei Halep. "Aud că ar fi pedepsită că e din România. Că Occidentul ne prigoneşte pentru că suntem slugi"

CTP, uluit după reducerea suspendării Simonei Halep. „Simonei Halep i s-a făcut dreptate, este o veste foarte bună, în ciuda faptului că e surprinzătoare, eu nu am mai auzit de o asemenea reducere de suspendare până acum, de la 4 ani la 9 luni. Și este o veste foartă bună pentru că Tribunalul de la Lausanne a ținut seama de ce am spus din primul minut și până azi.

Am susținut mereu, am și scris, că Simona a greșit, dar nu pot să cred că în mod conștient ar fi introdus în corp acea substanță! Faptul că Mouratoglou, chiar atât de târziu, a recunoscut – pentru că din ordinul lui i s-a dat acel colagen contaminat, iar Simona nu a știut ce a luat -, asta a contat.

Victor Ciutacu, reacție la decizia TAS în cazul Simonei Halep: „Nu este nicio victorie! Nu i-a fost anulată pedeapsa, ci doar redusă. Asta nu înseamnă că nu s-a dopat”
Cele 9 luni date ca pedeapsă sunt corecte, o penalizează pentru că s-a dat pe mâna acestui escroc cu bagaje, să țină minte să nu mai facă așa ceva. Și-a abandonat staff-ul și s-a pus în brațele altui staff străin. Acest escroc a fost izgonit recent de echipa lui Holger Rune, Simona ar fi trebuit să se informeze mai bine înainte de a se abandona pe mâna escrocului Mouratoglou!

Vestea cea mai bună e că de mâine poate intra la turnee, la Indian Wells e târziu, dar bănuiesc că la Miami va juca și e important să adune meciuri, mai ales că ea s-a antrenat, e foarte posibil ca Simona să revină la forma ei de altădată. Dacă s-ar fi făcut doi ani, nu știu. Eu cred că Simona Halep mai poate să revină”, a declarat Cristian Tudor Popescu, în exclusivitate pentru GSP.ro.

CTP o ceartă pe Simona Halep și îl arată cu degetul pe Țiriac: ”Probabil el a sfătuit-o. Eu am zis de acum un an, era firesc. Acum e tardiv și chiar ridicol”

Primul turneu la care poate juca Simona Halep e WTA Miami 1000, în două săptămâni
Sportiva din România a pierdut 10 luni de joc, dar poate reveni imediat. Pentru că nu a mai jucat, ea a ieșit complet din clasamentul WTA. Astfel, are nevoie să ceară un wild-card pentru a putea juca. Primul turneu la care poate evolua Simona Halep e Miami Open, un turneu WTA 1000 care va începe pe 19 martie.

Reacția lui Patrick Mouratoglou după decizia în cazul Halep: „Asta trebuie să se schimbe”

Simona Halep poate reveni în competiții ca urmare a deciziei pe care a anunţat-o marţi TAS, de reducere a suspendării de la patru ani la nouă luni.

Un atu major al Simonei Halep la TAS a fost prezența echipei lui Patrick Mouratoglu la TAS. Echipa francezului și-a asumat vinovăția pentru suplimentele pe care le-a luat Halep. Fostul antrenor al Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, a distribuit pe contul său de X un mesaj al lui Ahmad Nassar, directorul executiv al Asociaţiei Jucătorilor Profesionişti de Tenis (PTPA), cu care este de acord în ceea ce priveşte cazul româncei.

Fără să pronunțe numele Simonei, Mouratoglu a scris. „Acestă nedreptate e incredibilă! Da, trebuie să se schimbe” (n.r- „The unfairness is incredible. Yes, it has to change” în engleză) a scris Mouratoglou.

Nadia Comăneci, entuziasmată după decizia de reducere a suspendării lui Halep: Era şi timpul! Abia aştept să o revăd pe teren

Fosta mare campioană Nadia Comăneci s-a declarat, marţi, încântată de decizia TAS de reducere a suspendării Simonei Halep de la patru ani la nouă luni.

“Era şi timpul. Simona Halep este autorizată să revină pe teren după reducerea suspendării de patru ani pentru dopaj Abia aştept să o revăd pe teren”, a notat Nadia pe Facebook.