CTP, reacţie furibundă după ce Messi a căştigat al 7-lea Balon de Aur: „Nu doar în politică se petrec măgării”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu se întreabă dacă nu cumva e vorba de un aranjament politic la mijloc, după ce Leo Messi a căştigat Balonul de Aur, trofeul decernat anual de prestigioasa revistă France Football.

30 nov. 2021, 16:50
CTP, reacţie furibundă după ce Messi a căştigat al 7-lea Balon de Aur: „Nu doar în politică se petrec măgării”

CTP susține că argentinianul n-ar fi meritat să câştige Balonul de Aur în faţa unor jucători ca Robert Lewandowski, Karim Benzema sau Mohamed Salah, care au avut performanţe mai bune în ultimul an, atât individual, cât şi la niverl de echipă.

„Balon de Aur în colțuri

Nu numai în politică se petrec măgării care rag la cer. Se petrec și în fotbal, și nu numai în cel de bărăgan de la noi, ci la cel mai înalt nivel mondial.

Lionel Messi este, în opinia subsemnatului, cel mai mare jucător al lumii în ultimii 15 ani – peste Cristiano Ronaldo. Și al 3-lea în clasamentul tuturor timpurilor, după Pelé și Roger Federer al fotbalului, Johan Cruyff. Dar în anul care s-a scurs, Messi a fost bun, și atât. Jocul său nu a egalat eficiența scânteietoare a cel puțin 3 dintre „învinșii” săi: Robert Lewandowski, Karim Benzema și Mohamed Salah. Fiecare dintre ei, Lewa, Karim sau Mo, ar fi meritat Ballon d`Or înaintea lui Messi.

Sau tot politica, vârâtă în sport până la a face aurul balonului să nu mai fie rotund, ci în colțuri, e de vină?”, a spus Cristian Tudor Popescu, pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Jaf la Dinamo, au dispărut trofeele! Cornel Dinu acuză: „Totul s-a furat! Erau din aur și argint, de la 20.000 de dolari!”

Ce a spus Messi după ce a câștigat: „Este uimitor să fiu din nou aici. Acum doi ani am crezut că vor fi ultimii mei ani şi astăzi sunt din nou în faţa voastră. Oamenii au început să se întrebe când o să mă retrag şi astăzi sunt aici la Paris şi sunt foarte fericit şi vreau să continui să lupt pentru a atinge noi obiective. Nu ştiu câţi ani mai am inainte dar mă distrez copios. Aş vrea să mulţumesc tuturor colegilor mei de la Barça, PSG, Argentina (…). Cred că am câştigat acest trofeu parţial datorită a ceea ce am reuşit să facem în Copa America, aşa că îl dedic colegilor mei de echipă. Astă seară este o seară cu totul specială pentru că acolo este soţia mea dar şi copiii mei, tatăl meu, mama, nepoţii mei. Este prima dată când câştig aici şi aş vrea să-i spun lui Robert (Lewandowski) că este o onoare să concurez cu el”, a spus Messi.

Citeşte şi: Poliția a dat verdictul în cazul accidentului lui Gigi Becali. Ionuț Luțu este vinovat: ce măsură au luat oamenii legii


loading...
Partenerii noștri