CTP, reacţie la declaraţiile Vioricăi Dăncilă: Am înţepenit

Cristian Tudor Popescu spune că a înțepenit atunci când a auzit declaraţia Vioricăi Dăncilă, că guvernul condus de ea nu a pus piedică niciunui român care a candidat pentru o funcție înaltă în Europa. Jurnalistul a dat exemplul Laurei Codruța Kovesi, a cărei candidatură la şefia Parchetului European a fost împiedicată de Guvernul PSD.

14 nov. 2019, 19:45
CTP, reacţie la declaraţiile Vioricăi Dăncilă: Am înţepenit

„Ceea ce mă face să intervin este progresul realizat în materie de tupeu, de prostit în față, de minciună sfruntată al doamnei Dăncilă. Deci spune că ea niciodată, e întrebată în legătură cu votarea Adinei Vălean, ea nu va ridica nicio obiecție împotriva unui român care urmează să ocupe o funcție înaltă în Europa. Am înțepenit! Acest guvern condus de doamna asta a hăituit-o pur și simplu până în ultima clipă pe Laura Codruța Kovesi. Ne amintim, lăsând la o parte ce a făcut Tudorel Toader cu scrisorile alea, doamna Dăncilă însăși a spus până în ultimul moment că guvernul nu o sprijină pe Laura Codruța Kovesi. Și acum pronunță aceste cuvine! E un progres. O să ajungă să spună într-o zi: nu vedeți ce brunetă sunt?! Cred, pe linia asta”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.ro.

Viorica Dănciă a venit la conferinţa de presă de joi fără ceasul de lux pe care îl poartă de obicei. Ea a fost întrebată de ceas, dar a continuat să susţină că valoarea lui nu depăşeşte 5.000 de euro, pentru a fi trecut în declaraţia de avere. Un model de ceas identic cu cel purtat de fostul premier, Ballon Bleu de Cartier, din aur roz cu diamante, costă peste 10.000 de dolari.

Citeşte şi: Cât costă de fapt ceasul de lux al Vioricăi Dăncilă. Este din aur roz cu diamante