CTP, reacție legată de cazul Horodniceanu: ”Cred că o întrebare nu s-a pus în legătură cu acest personaj”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat scandalul procurorului Daniel Horodniceanu, care s-a certat cu polițiștii și i-a amenințat după ce a fost oprit în trafic, pe motiv de viteză excesivă.

11 mai 2023, 11:35
CTP, reacție legată de cazul Horodniceanu: ”Cred că o întrebare nu s-a pus în legătură cu acest personaj”

Fostul șef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, actualmente vicepreședinte al CSM, apare în imaginile filmate probabil cu camera de corp a unui polițist rural din județul Iași, magistratul amenințându-l pe acesta și încercând să-l intimideze.

„O întrebare pentru magistrați. Astăzi, D. Horodniceanu s-a dus să se bată pe burtă cu colegii dumisale din CSM – usturoi n-a mâncat, dar gura îi miroase.

Între timp, anchetați sunt polițiștii care au îndrăznit, făcându-și datoria, să-l oprească în trafic pe marele om. Cred că o întrebare nu s-a pus în legătură cu acest personaj.

Dacă scoate pe zisa gură vorbe din ciclul „Nu știi cine sunt eu, prăpăditule?!” la adresa unui polițist în exercițiul funcțiunii, cam cum se poartă magistratul Horodniceanu, din înălțimea funcției ce i s-a dat, cu simplii cetățeni?”, a scris CTP pe Facebook.

În aceeași zi, procuroarea PICCJ Elena Iordache (aflată în prezent la pensie), preşedinta Asociaţiei Procurorilor din România, i-a transmis un mesaj ironic lui Daniel Horodniceanu, prin care îi solicită acestuia demisia din funcția de vicepreședinte al CSM.

Citește și: S-a întors roata. Cum îl amenința Horodniceanu pe Victor Ciutacu în direct cu dosare penale

”Eheeee, a venit TIMPUL (e drept, mai repede decât speram, dar ‘lucru manual’, ‘cere şi ţi se va da’ etc.)! Apropo: să nu ştii gramatica limbii române este condiţie să ajungi şef?? Că nici Scutea nu se descurcă! PS: Scutea, prietenă bună a dvs, care ‘v-a pus’ în CSM, sau aţi uitat-o??!! (Să nu vă treacă prin cap că aţi câştigat alegerile din vară!!)

Apropo: cât mai aşteptăm demisia din funcţia de membru CSM? Că doar nu vă închipuiţi că scăpaţi? Nuuu, chiar nu!! Deci, revenind la chestiune: repede bagajul şi acasă, că aţi intrat la apă, şi toate jelaniile lui Lancranjan sau apărările dnei Kovesi nu ajută! E jenant! Zău! Dacă sunteţi, fiţi bărbat! Demisia şi cap compas – Iaşi!

Dumnezeu, Dumnezeu există (nu ştiaţi? hahaha!) şi are mult umor! Aaa, să nu uit: eu v-am înregistrat în Waze-ul personal, cu poza şi avertizare sonoră! Dacă mă opreşte poliţia în trafic şi mă întreabă, să ştiu naibii cine e ‘Horodniceanu – şeful crimei organizate’! Aşa o fi, dacă ziceţi, că ştiţi mai bine! PS la PS: când v-o prinde Corduneanu, vă rupe! Vă trimit şi câteva (doar) articole, emisiuni, aşa-i corect, îi dăm şefului crimei (exact) ce-i al lui! Îmi cumpăr floricele şi stau în public!

Elena Iordache”, a transmis procuroarea PICCJ.

Citește și: Zi decisivă pentru Ioana Băsescu și Elena Udrea la Înalta Curte. Procurorii au cerut pedepse maxime în dosarul campaniei pentru Traian Băsescu