CTP reinventează imnul României, după Ziua Muncii: „Unde-i omu-i și grătaru/Unde-i micu-i și muștaru”

După Ziua Muncii, 1 Mai, în care românii au sărbătorit, ca de obicei, cu mici la grătar, CTP a postat pe rețelele sociale un mesaj acid.

02 mai 2024, 16:22
CTP reinventează imnul României, după Ziua Muncii: „Unde-i omu-i și grătaru/Unde-i micu-i și muștaru”
CTP, mesaj acid după Ziua Muncii

Cristian Tudor Popescu a lansat un mesaj acid pe rețelele sociale, după ce românii au petrecut de Ziua Muncii cu mici la grătar, în postul Paștelui. CTP a făcut și un nou imn al României.

Citește și: Piedone, replică pentru CTP: ”Este atât de rău, dacă nu face astăzi cuiva un rău se mușcă singur. E pe lămpi” – EXCLUSIV

„Țara micilor mari” este titlul textului prin care CTP a atras atenția asupra consumul excesiv de mici în postul Paștelui.

„De Ziua Muncii, în România s-a construit un mic de 100 m lungime. În aceeași zi, în plin post al Paștelui, credincioșii majoritari 80% l-au vândut pe Christos pe de 7 ori mai mulți mici decât în mod obișnuit. Pe an, românii consumă până la 250 milioane de mici.

Iată primele două versuri ale adevăratului imn național al României: „Unde-i omu-i și grătaru/Unde-i micu-i și muștaru”.

În fruntea țării, micii sunt mari”, a scris jurnalistul.

Citește și: VIDEO Dacian Cioloş a „reperat” un urs în pădure de Ziua Muncii: „L-am aşteptat să plece”

De Ziua Muncii, în Parcul Izvor din Capitală, a fost „construit” Micul cel Mare de 100 de metri.

„Nu ne dezmințim, micii îi grătărim! Cu mic cu mare…cu micul cel MARE…ne dăm întâlnire în Parcul Izvor la Festivalul Izvor de Bunătăți!

Anul acesta, sărbătorim Ziua Muncii 1 Mai cu o mega petrecere și multe surprize delicioase, alături de MICUL REGESC DE 100 METRI, sau MICUL LA METRU!”, anunțau organizatorii Festivalului Izvor de Bunătăți.