CTP, revoltat de ultimele declaraţii ale lui Vlad Pascu şi ale tatălui şoferului drogat: „Să moară fi-tu că aşa e? Nu v-aţi înţeles să minţiţi la fel, să nu fiţi defazaţi?”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a reacționat, marți, pe pagina sa de Facebook, după ultimele declarații ale tatălui lui Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai.

10 apr. 2024, 13:13
CTP, revoltat de ultimele declaraţii ale lui Vlad Pascu şi ale tatălui şoferului drogat: „Să moară fi-tu că aşa e? Nu v-aţi înţeles să minţiţi la fel, să nu fiţi defazaţi?”

Mihai Pascu a declarat că fiul său nu ar fi consumat droguri în seara accidentului și a dat de înțeles că există și posibilitatea ca victimele să fi consumat substanțe interzise sau alcool.

Acesta a declarat marți, la Tribunalul București că pentru el, cei doi tineri uciși de fiul lui reprezintă un „subiect tabu”. „Sunt nişte copii morţi în nişte condiţii anume”, a declarat Mihai Pascu. Acesta a ținut să precizeze că victimele „nu se întorceau de la teatru”, ci din Vama Veche, iar, la ora respectivă, „era normal ca toți să aibă ori alcoolemie, ori alte lucruri”.

Iritat de aceste declaraţii, CTP a transmis un mesaj dur la adresa lui Mihai Pascu, prin intermediul unei postări pe Facebook.

„Pascu Mihai, genitorul dublului ucigaș Pascu Vlad, susține, mai nou, sus și tare, în auzul unei țări întregi, că odrasla lui nu consumase deloc droguri în seara „incidentului auto” și că substanțele interzise, fără număr, din sângele lui proveneau „dintr-o escapadă anterioară în Olanda”… Îți vine să-i spui: „Să moară fi-tu că așa e?”.

Citeşte şi: Vlad Pascu, autorul tragediei din 2 Mai, rămâne în arest preventiv. Decizia nu este definitivă

Fi-su e însă vioi, e bine-mersi și debitează, având școala lui taică-su la bază: „Sunt distrus psihic și am o grămadă de remușcări. Aș porni pe o altă cale cu totul și mi-aș face o altă viață. Știu că am făcut greșit, s-a întâmplat și tragedia aceasta cu acei doi oameni care nu au cum să se mai întoarcă. Sunt și niște imagini care s-au creat pe baza la niște (sic) informații. Eu știu cine sunt eu și știu că tot ce se televizează îmi arată decât (sic) partea neagră a mea.

Care parte neagră, băiat minunat, că tac-tu zice că n-aveai niciun drog în cap în timpul „incidentului”? Nu v-ați înțeles să mințiți la fel, să nu fiți defazați? Pe lângă herghelia de cai putere pe care i-au cumpărat-o, pe lângă drogurile cu care l-au alimentat, părinții lui Pascu Vlad l-au instruit bine și în materie de cinism și prostire în față”, a scris Cristian Tudor Popescu.

Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai în urma căruia doi tineri şi-au pierdut viaţa, va rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile, a decis, marţi, Judecătoria Mangalia. Instanţa a respins cererea tânărului de revocare a acestei măsuri, dar decizia nu este definitivă.

Citeşte şi: Judecătoarea din Suceava care vindea informaţii din dosare interlopilor, filmată când priza droguri