CTP, scenariu-şoc despre posibila înlăturare a lui Cîţu de la şefia PNL. „Cred că își dă demisia, dacă e lăsat șef la Senat!”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu consideră că Florin Cîţu "tejghetărește la tarabă cu colegii care vor să-l dea jos" din funcţia de preşedinte al PNL.

01 apr. 2022, 21:18
CTP, scenariu-şoc despre posibila înlăturare a lui Cîţu de la şefia PNL. „Cred că își dă demisia, dacă e lăsat șef la Senat!”

CTP, scenariu-şoc despre posibila înlăturare a lui Cîţu de la şefia PNL. Cristian Tudor Popescu bănuieşte că Florin Cîţu îşi va da demisia din funcţia de preşedinte al PNL dacă i se garantează în continuare şefia Senatului.

„În câteva luni, Cîțu a reușit să piardă tot. Nu mai e nici premier, ar putea pierde și partidul, și președinția Senatului. L-a mâncat propriul caracter! Acum, el tejghetărește la tarabă cu colegii care vor să-l dea jos. Cred că își dă demisia, dacă e lăsat șef la Senat! Pe Cîțu nu-l preocupă Rusia, România sau altceva”, a declarat CTP, la Digi 24, conform Libertatea.

Citeşte şi: Cutremur în PNL. Dan Vîlceanu şi-a anunţat demisia din funcţia de secretar general al PNL

CTP, avertisment pentru PNL. „Dacă Florin Cîțu e mazilit, partidul se duce la 10% în sondaje”

CTP susține că „problema mare e PNL. Și-a dat cu levierul în genunchi, în cap și în gură, fără să-l atace nimeni”.

„Ei între ei au reușit asta! Dacă Florin Cîțu e mazilit, partidul se duce la 10% în sondaje. Acum au 16%”, a afirmat gazetarul, conform sursei citate.

Comentând discursul lui Rareș Bogdan din momentul alegerii lui Cîțu în fruntea PNL, CTP a afirmat: „Nu înțeleg acești politicieni. Dacă aș înghiți o flegmă de nivelul ăsteia, m-as dezintegra. Lor nu le e rușine, orice ar fi. Băsescu spune că trebuie să ai stomac de politician”.

Florin Cîţu a anunţat, vineri, în ziua în care a împlinit 50 de ani, că a convocat o ședință de Birou Executiv al liberalilor pentru ziua de sâmbătă, la ora 12.00 și atunci va anunța dacă își dă sau nu demisia din funcție. Joi seară, vicepreședinții PNL și o serie de lideri locali i-au cerut demisia lui Cîțu.

Președintele Senatului României a refuzat, astfel încât conducerea PNL a început să deruleze procedurile pentru organizarea unui congres extraordinar. Pe ordinea de zi vor fi alegeri pentru conducerea partidului.

Citeşte şi: Florin Cîţu: „Sunt liberal şi voi rămâne liberal întotdeauna”. Ce spune de implicarea lui Iohannis în scandalul PNL