CTP șterge pe jos cu Diana Șoșoacă: „Am înțeles că Godzilla vrea să mă reclame. King Kong adică”

Cristian Tudor Popescu (CTP) a vorbit despre scandalul izbucnit după declarațiile legate de pelerinii care merg la moaștele Sf. Parascheva și asemănarea cu teroriștii musulmani.

25 oct. 2023, 18:12
CTP șterge pe jos cu Diana Șoșoacă: „Am înțeles că Godzilla vrea să mă reclame. King Kong adică”

CTP a fost reclamat de o Ligă a Studenților din Iași și acuzat de politicieni precum George Simion sau Diana Șoșoacă.

“Godzilla (n.r. – Diana Șoșoacă am înțeles că are de gând să mă reclame. Așa a declarat în presă. George Simion a fost primul și apoi a venit și Godzilla, King Kong adică”, a spus CTP.

Citește și Dana Budeanu, despre amante și bărbați geloși. Designerul dă de pământ cu „amețitele și fătălăii”: „A fi amantă este o șmecherie. Ce bărbat șmecher e gelos?”

În ceea ce privește presupusa comparație dintre teroriști și cei care merg la moaștele Sf. Parascheva, CTP a spus că e o informație falsă.

“Eu am vorbit despre irațional, așa cum poate constata orice urmăritor rațional. Am făcut această asemănare între niște oameni care cred că în Rai se găsesc vin, carne și fecioare și niște oameni care cred că un mort, un cadavru poate să te vindece sau să îți rezolve niște probleme financiare. Nu există în Biblie niciun rând despre îndemnul la cultul moaștelor.Nu rezultă din ce am spus nicio asemănare. Eu nu am asemănat acțiunile, ci aceste credințe, superstiții, despre care mi-am permis să râd. Dați-mi voie să râd de cei care se duc la moaște. Am voie?”.

Citește și Rusia pregătește o lovitură de proporții Kievului! Înregistrările audio secrete care au ajuns pe mâna BILD