Dana Budeanu, despre amante și bărbați geloși. Designerul dă de pământ cu „amețitele și fătălăii”: „A fi amantă este o șmecherie. Ce bărbat șmecher e gelos?”

Rubrica „amețitele și fătălăii” face furori în mediul online, iar Dana Budeanu este deja un adevărat trendsetter în materie de relații și conviețuire socială. De această dată, designerul a pus tunurile pe femeile devenite amante, dar și pe bărbații geloși.

25 oct. 2023, 17:08
Dana Budeanu, despre amante și bărbați geloși. Designerul dă de pământ cu „amețitele și fătălăii”: „A fi amantă este o șmecherie. Ce bărbat șmecher e gelos?”
Dana Budeanu, despre amante și bărbați geloși. Designerul dă de pământ cu „amețitele și fătălăii”: „A fi amantă este o șmecherie. Ce bărbat șmecher e gelos?”

Dana Budeanu nu se sfiește și spune lucrurilor pe nume de fiecare dată când are ocazia, de cele mai multe ori în emisiunea sa, „Verdict”, cu faimoasa rubrică de pe YouTube, „Amețitele și Mafioții”. Pe lângă subiecte ca bărbații geloși, Dana Budeanu a dat de pământ și cu persoanele care aleg să fie amanți sau amante.

Citește și: Dana Budeanu surprinde din nou! Fotografia care i-a emoționat până la lacrimi pe fanii vedetei

Dana Budeanu, despre rolul amantelor și gelozia bărbaților

Designerul este deja cunoscut pentru că spune mereu ce gândește, fără să o intereseze părerea lumii. În ciuda faptului că majoritatea clipurilor sale au fost o adevărată sursă de amuzament pentru fani, mulți au fost cei care i-au dat dreptate creatoarei de modă. Și chiar dacă în materialele ei apare o doză sănătoasă de ironie, Dana Budeanu pune la zid persoanele care nu prea au ales alt drum în viață, diferit de cel corect pe care îl vede ea.

Printre videoclipurile în care a vorbit despre bărbații dependenți de mame, cei și cele care obișnuiesc să permită altor persoane din exterior să intervină în viața lor de cuplu, sau bărbații care își înșeală partenerele, designerul a vorbit și despre amante.

„A fi amantă este o șmecherie, ține de ea! Ce dracu vă prostiți atât cu povestea de iubire, că e geloasă pe nevasta lu’ ală … Păi ce treabă ai? De ce te-ai băgat? Pleacă. Nu există. Amantele au un job. Fă-ți jobul și reject lui. Știi? Pac, vineri vrea să vină. «Nu pot». Îți dai seama, șoc și groază. «Eu plătesc tot, cum adică nu poți?». Înțelegi? «Nu pot pentru că sunt în depresie, m-am îndrăgostit de tine». Știi? Și o bagi pe asta, ești îndrăgostită, nu te mai regăsești. El trebuie ținut în spaime, numai spaime”, a spus Dana Budeanu.

Cât despre bărbații geloși, Dana Budeanu are și pentru eu câteva cuvinte dure.

„Fătălăii, fătălăilor. Nu există gelozie. «E gelos, nu suportă, știi, să se uite cineva așa la mine». Ți-ai luat ce ai pe tine și ai ras-o. Nu există asta «e gelos». Nu, e un frustrat. Bărbații șmecheri nu sunt geloși. Păi pe ce să fie? Păi el e gelos pentru că el e de c***t, d-aia. Ce bărbat șmecher e gelos? «Nu suportă să se uite așa alții», ăăă, păi dacă el ar fi șmecher, nu ar avea nicio problemă cu alții, că ăia sunt mai fraieri, nu? Iar dacă nu, înseamnă că e un fătălău.

Voi nu gândiți, băi amețitelor? Marș la mă-ta. Ești gelos? Du-te la mă-ta, spune-i lu mă-ta că ești gelos și să te țină mă-ta acolo (…). Preferi să ai liniște în casă? Păi de ce? Păi ce trăim ca să stăm pe mute? Trăim ca să îi bambardim pe ăștia, să îi terorizăm non-stop, de dimineață până noaptea.

Păi cum adică, ce e aia nu am voie să mă îmbrac în rochie? Da’ nu, că și ele sunt «De ce îți pui cămașă azi?». Păi ar trebui să îmi pun non-stop, și când dorm (…) «Ți-ai schimbat parfumul?», observă ea. Da, o are pe una la birou. Știi pe cine? Pe una care se îmbracă fix cum îți zice el ție să nu. Pentru că toți bărbații sunt frustrați și penibili. Fix ceea ce îți spun ție să nu faci, ca să nu te … nicăieri, că nici ei nu te … vor ei de la aia pe care o … Simplu. Atât de proaste sunteți, înțelegeți? Când el îți spune ție nu te mula, exact asta vrea. Și de ce? Pentru că el îți spune să nu faci fix lucrurile la care el, sau după care el se uită și pe care le vrea”, a spus Dana Budeanu în emisiunea sa.

Citește și: EXCLUSIV Dana Budeanu, despre valurile de migranţi din Orientul Mijlociu ce vor invada Europa: „Unde îi cazăm? Stau la voi pe scara blocului şi nu ai voie să-i arunci, că au statut special. Trebuie să le dai şi bani, ca ălora cu Slava”