CTP: Stroe ţinea cu ghearele de scaun. Nu ar fi plecat de acolo niciodată

"Stroe ţinea cu ghearele de scaun oricât, nu ar fi plecat de acolo niciodată" este de părere jurnalistul Cristian Tudor Popescu. El mai consideră că înmormântarea lui Adrian Iovan cu onoruri militare nu este decât dorinţa autorităţilor de a-şi spăla imaginea.

23 ian. 2014, 14:17
CTP: Stroe ţinea cu ghearele de scaun. Nu ar fi plecat de acolo niciodată

„Această demitere nu demonstrează nimic. Acest individ, Stroe, se ţinea cu ghearele de scaun oricât. Nu ar fi plecat de acolo niciodată dacă nu ar fi supus acum presiunii ordinului şefilor de partide pentru că pierderea electorală este vizibilă în fiecare oră atât pentru PNL, cât şi pentru PSD. Fiecare oră în care acest ins a mai rămas pe funcţie a însemnat un vot de blam la adresa USL. Este vorba de descarcerarea domnului Stroe de pe scaunul pe care se afla”, a declarat, la România TV, Cristian Tudor Popescu.

Mai mult, jurnalistul consideră că înmormântarea lui Adrian Iovan cu onoruri militare nu este decât dorinţa autorităţilor de a-şi spăla imaginea.

„Să ştiţi că acest comportament al autorităţilor e menit să le mai spele cât de cât imaginea. Vor să îşi acopere prostia cu acest gest, de a-l înmormânta pe un civil cu onoruri militare, de a-l considera pe Adrian Iovan un erou, mie nu mi se pare corectă o astfel de atitudine, atâta vreme cât nu s-a finalizat ancheta cu privire la cauzele acestei prăbuşiri”, a adăugat jurnalistul.

Radu Stroe, ministrul de Interne, şi-a dat demisia joi. Gabriel Oprea va ocupa, interimar, funcţia de ministrul al Adminsitraţiei şi Internelor, George Scutaru fiind deocamdată singurul nume vehiculat pe surse pentru înlocuirea lui Radu Stroe în Guvernul Ponta.