CTP: „Sunt dezamăgit de întreg mandatul domnului Voiculescu. Premierul Cîţu a fost silit să-l demită, nu mai putea continua în aceeaşi manieră”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (CTP) s-a declarat dezamăgit de mandatul lui Vlad Voiculescu la Ministerul Sănătăţii, explicând că fostul ministru a fost unul dintre oamenii politici în care a investit cele mai multe speranţe.

15 apr. 2021, 09:13
CTP: „Sunt dezamăgit de întreg mandatul domnului Voiculescu. Premierul Cîţu a fost silit să-l demită, nu mai putea continua în aceeaşi manieră”

CTP spune că demiterea lui Vlad Voiculescu a fost o decizie inevitabilă din partea premierului Florin Cîţu, deoarece nu mai putea continua pe aceeaşi linie, riscând să-şi piardă autoritatea la vârful executivului.

”Cred că este bine să spun că Vlad Voiculescu nu este un politician oarecare pentru mine. Este un caz foarte rar de investiție de speranță din partea mea. Am crezut că acest om chiar poate să fie altfel în peisajul politic. Am răspuns unor solicitări din partea dânsului dea lungul timpului în legătură cu niște sfaturi pe care să i le dau în anumite situații mai dificile. Sunt dezamăgit și a fost un șoc pentru mine acest întreg mandat al domnului Voiculescu.

Problema principală a acestui mandat nu este subordonarea față de premierul Cîțu, ci lipsa de interes aratată suprinzător de către Vlad Voiculescu față de oameni și față de bolnavi. Nu am înțeles care a fost gândirea la Ministerul Sănătății, dar cred că a avut intenții bune.”, a spus CTP la ProTV.

CTP: „Dacă USR-PLUS iese de la guvernare, ar fi o iresponsabilitate de necomentat”

”Dacă USR-Plus iese de la guvernare ar fi un gest de o iresponsabilitate de necomentat. USR-PLUS vrea să dea jos un Guvern pentru că premierul a schimbat un ministru. Guvernul guvernează nu partidele politice. Premierul Florin Cîțu a fost silit să ia această decizie pentru că nu se mai putea continua în aceași manieră, iar toată autoritatea lui în Guvern ar fi fost zero”, a adăugat cunoscutul gazetar.

Citeşte şi: Nelu Tătaru, întrebat dacă ar fi pregătit să preia Ministerul Sănătăţii: „Dacă partidul meu ar decide acest lucru, da, dar portofoliul este la USR”