Cu animale ucigaşe în avion: Un iordanian a fost muşcat în timpul zborului de şarpele din bagaj

Un avion al companiei EgyptAir a fost nevoit să facă o aterizare de urgenţă după ce unul dintre pasageri a fost muşcat de şarpele pe care îl strecurase în bagajul său de mână.

RomaniaTV.net
06 dec. 2012, 12:38

După ce urletele de durere ale pasagerului, un cetăţean iordanian,  care fusese muşcat de şarpe s-au auzit şi în cabina piloţilor, aceştia au decis să facă o aterizare de urgenţă pe cel mai apropiat aeroport.

Potrivit site-ului Al Ahram , avionul companiei egiptene EgyptAir a aterizat de urgenţă pe aeroportul Hurghada, la o distanţă de aproximativ 500 de kilometri de Cairo. Pasagerul a fost dus de urgenţă la spital, iar şarpele a fost confiscat şi predat autorităăţilor aeroportuare. Avionul a plecat mai departe către destinaţie, în Kuweit.

Nu este prima oară când se întâmplă asemenea episoade în avioanele de linie. În noiembrie, o altă „bestie” a fost descoperită în timpul unui zbor transatlantic. Era vorba despre un scorpion, care fusese strecurat, tot în bagajele de mână, într-un avion de pasageri Airbus 340, al companiei spaniole Iberia.

Scorpionul a ieşit din ascunzătoare şi a început să se plimbe în libertate prin avion, în faţa pasagerilor îngroziţi, provocând panică la bordul avionului. Pilotul, care ştia că muşcătura de scorpion este mortală, a luat legătura cu controlorii de trafic şi le-a transmis să contacteze medici cu antidotul respectiv, pentru a salva, în caz de nevoie, persoanele ce ar fi fost muşcate de scorpion.

O pasageră de origine elveţiană a fost victima arahnidei care a muşcat-o de braţ. Avionul a aterizat la Madrid, iar femeia a fost preluată în siguranţă de echipele medicale sosite pe aeroport şi dusă de urgenţă la spital.