Cu BMW-ul la furat de flori în centrul Craiovei. Tânără surprinsă în timp ce smulgea plantele cu tot cu rădăcină şi le băga în porbagajul bolidului

O tânără din Craiova a fost surprinsă în timp ce fura flori, cu tot cu rădăcină, dintre-un parc situat în centru oraşului. Aceasta a fost amendată de Poliţia Locală cu 1000 de lei.

12 sept. 2022, 15:53

Cu BMW-ul la furat de flori în centrul Craiovei. Un cetăţean a alertat Poliţia Locală după ce a observat că o tânără smulge florile plantate în parcul din centrul oraşului.

Cu BMW-ul la furat de flori. Caz incredibil la Craiova

Citeşte şi Poliţia a găsit o valiză cu aproape 500.000 de lei, îngropată. Banii ar proveni din furtul de cupru

În imaginile surprinse de bărbatul care i-a alertat pe poliţişti se vede cum tânăra smulge florile din parc, cu tot cu rădăcină, apoi le pune în portbagajul unui autoturism marca BMW după care se urcă la volan şi pleacă. Aceasta a fost identificată de poliţişti şi amendată cu 1000 de lei.

„Caz insolit petrecut sâmbătă, la prânz, în centrul municipiului Craiova, semnalat Poliției Locale de către un cetățean: o tânără în vârstă de 31 de ani, din Craiova, a coborât dintr-o mașină, destul de scumpă, la Părculețul Mihai Bravu unde, pur și simplu, a „năvălit” în rondurile de flori, trecând la ruperea acestora.

După ce a pus florile (smulse cu rădăcină cu tot) în trei plase, le -a așezat, cu mare grijă, în portbagajul bolidului, și a plecat, liniștită, spre casă, situată în zona Parcului Tineretului.

A fost identificată de polițiștii locali, amendată cu 1.000 lei, urmând să suporte și cheltuielile cu prejudiciul produs”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook – Poliția Locală a Municipiului Craiova.

Citeşte şi Doi bărbaţi bănuiţi de furtul unor sume de bani din autoturisme de lux, reţinuţi de Poliţie