Cu cât a fost plătit Tzancă Uraganu ca să cânte la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia interlopului nu s-a uitat la bani

Cu cât a fost plătit Tzancă Uraganu ca să cânte la priveghiul lui Costel Corduneanu. Interlopul a fost înmormântat, vineri, 19 aprilie, în Cimitirul Eternitatea din Iași. Fostul campion mondial la lupte libere s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani, din cauza unei boli. Ar fi ajuns să cântărească doar 35 de kilograme, în ultimele clipe de viață.

21 apr. 2024, 08:20
Cu cât a fost plătit Tzancă Uraganu ca să cânte la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia interlopului nu s-a uitat la bani
Cu cât a fost plătit Tzancă Uraganu ca să cânte la priveghiul lui Costel Corduneanu

Cu cât a fost plătit Tzancă Uraganu ca să cânte la priveghiul lui Costel Corduneanu. Familia liderului lumii interlope din Iași a organizat un eveniment funerar de lux, iar printre cei care i-au cântat la căpătâi se numără și Tzancă Uraganu, care a încasat o mică avere.

Cu cât a fost plătit Tzancă Uraganu ca să cânte la priveghiul lui Costel Corduneanu

La Iași, a fost organizat un priveghi desfășurat pe mai multe zile, acolo unde oamenii au avut ocazia să vină să își ia rămas bun de la fostul luptător. Printre cei care au onorat prezența se numără și Tzancă Uraganu, Narcis și Ștefan de la Bărbulești, dar și Costel Biju, Cristi Nucă. Familia interlopului nu uitat la bani, atunci când a venit vorba despre organizarea acestui eveniment.

Tzancă Uraganu a cântat neîncetat în jurul celor care au venit să își ia rămas bun de la „Stăpânul Moldovei”, iar pentru asta ar fi încasat de la 10.000 de euro în sus pentru momentul care a înduioșat lumea interlopă, scrie Cancan.ro.

Citește și: Moment sfâșietor la înmormântarea lui Costel Corduneanu. A avut loc împăcarea anului!

Florin Salam, marele absent de la înmormântare

Deși nimeni nu se aștepta, Florin Salam s-a aflat printre marii absenți de la priveghiul fostului luptător. A explicat, pe rețelele sociale, motivul pentru care nu a putut să vină să își ia rămas bun de la Costel Corduneanu.

Eu nu am telefoane, eu le am la Poliţie de vreo lună din cauza unor situaţii pe care le-am avut pe cap. Totul se va rezolva. Multă lume de la înmormântare dau sfaturi şi vorbesc în dezavantajul meu. Nu am teamă de nimeni. Vorbesc despre familia Corduneanu cu respect. Îmi cer scuze că nu am putut și poate nu o să ajung nici mâine, pentru că am nunţile, 3-4 pe zi, ştiţi că au fost probleme cu cei care au semnat.

Am fost la poliţie, nu mai am cum să încurc nicio nuntă, nu-mi mai doresc să supăr pe nimeni și să am probleme. Înţelegeţi-mă vă rog, fraţii mei. Sunt la durerea voastră, vă iubesc, vă respect, Dumnezeu să-l ierte pe Costel Corduneanu. El ne-a ajutat, spun sărut mana şi în momentul ăsta. Sunt emoţionat şi agitat. Sunt unele persoane care spun că eu nu vreau să vin. Nu e adevărat, sunt numai pe drumuri. Mi-am luat familia cu mine că nu am timp să stau cu ei la masă.

Am respect de familia asta, nu va mai luaţi după cei care spun că nu vreau să vin. Nu am cum să nu mă duc la nunţi, dar e la Iaşi. Dacă era în București, poate puteam să fug, jumătate de oră. Dar nu am cum să mai încurc nicio nuntă. Îmi pare rău de durerea voastră”, a mai transmis Florin Salam.