Moment sfâșietor la înmormântarea lui Costel Corduneanu. A avut loc împăcarea anului!

Vineri, la Iași, a avut loc înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți cei care l-au cunoscut au venit să-și ia adio de la ei. Lângă sicriul interlopului a avut loc și un moment extrem de emoționant.

20 apr. 2024, 12:36
Moment sfâșietor la înmormântarea lui Costel Corduneanu. A avut loc împăcarea anului!

Au fost momente grele pentru familia lui Costel Corduneanu. Mama, soția, copiii și frații l-au condus pe ultimul drum. Interlopul s-a stins la doar 54 de ani, în urma unor probleme grave cu inima.

La funeraliile sale, dincolo de toată durerea pe care au simțit-o toți cei prezenți, a avut loc un alt moment sfâșietor și emoționant.

Adrian Corduneanu, cunoscut ca și Beleaua, a decis să se împace cu unul dintre frații lui. Adrian și Petronel Corduneanu nu-și mai vorbeau de ani buni din cauza unui conflict legat de afaceri. Acum, odată cu moartea fratelui lor cel mare, Adrian și Petronel și-au dat mâna și au jurat chiar lângă sicriul lui Costel Corduneanu că nu se vor mai certa niciodată și se vor avea ca frații, potrivit BZI.

Costel Corduneanu a trecut în neființă în dimineața zilei de 15 aprilie, la vârsta de 54 de ani, la o clinică din Târgu Mureș. La înmormântare au sosit persoane din întreaga țară, inclusiv interlopi care l-au cunoscut pe Costel Corduneanu, pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Familia lui Costel Corduneanu a decis să păstreze sicriul închis, astfel încât cei care au participat la priveghiul său să nu poată vedea trupul neînsuflețit al bărbatului. Rudele au motivat că își doresc să își amintească de el așa cum era în viață, plin de energie și vitalitate, familia a optat pentru această măsură, explicând că boala care l-a răpus nu ar trebui să îl definească în memoria oamenilor care au venit să îl plângă.