Cu cât a vândut Oana înmormântarea Marioarei Zăvoranu. A încasat o avere şi s-a ales cu două emisiuni

Nici nu s-a racit bine trupul mamei sale si Zavo a semnat un contract de exclusivitate cu un trust de televiziune. Astfel, vedeta ar fi primit o suma fabuloasa, dar si multe promisiuni in ceea ce priveste cariera ei pe micul ecran.

20 apr. 2015, 11:11
Cu cât a vândut Oana înmormântarea Marioarei Zăvoranu. A încasat o avere şi s-a ales cu două emisiuni

Fie soare, fie vant, Oana Zavoranu isi vede interesul si se pare ca a mostenit spiritul de afacerista chiar de la mama ei, trecuta in nefiinta de vineri dimineata, scrie cancan.ro. Odata tragedia petrecuta, telefoanele vedetei au inceput sa zbarnaie, nu pentru ca lumea sa o intrebe cum se simte, ci pentru a-i face oferte tentante, pentru a vinde moartea mamei sale. Si, daca ultimele intalniri dintre Oana si Marioara s-au desfsurat sub protectia micului ecran si a banilor, la fel s-a intamplat si cu funeraliile defunctei.

Citeşte şi Oana Zăvoranu îşi schimbă numele de familie

Contract de peste 20.000 de euro

Cum vedeta este usor influentabila si probabil ca nici nu putea negocia correct fiind sub impactul tragediei, cele cateva persoane aflate langa ea au facut tot posibilul pentru ca vedeta sa iasa in castig din aceasta afacere. Astfel, in ultimele doua zile, in presa au circulat numeroase zvonuri privind suma pe care Zavo a primit-o de la Antena, iar informatiile care au ajuns si la urechile noastre par desprinse dintr-un film cu buget generos, de la Hollywood.

Nu este nimic oficial, intrucat orice contract se face in baza unor clauze de confidentialitate, insa sumele vehiculate in mass-media, in ultimele zile, pentru prestatia Oanei, sunt urmatoarele: pentru show-ul din dupa-amiaza de vineri, mai exact transmisiunea directa din vila Marioarei de la Afumati ar fi primit 5.000 de euro, pentru toate interventiile si transmisiunile in direct de ieri si de astazi, ziua inmormamantarii, 15.000 de euro, si inca 6.000 de euro pentru trei editii ale show-ului de noapte din trust, incepand de luni.

Citeşte şi Interviu cutremurător cu Marioara înainte de moarte. „Cred într-o putere supranaturală care…” VIDEO

I s-au promis doua emisiuni de divertisment

Zavo a fost in negocieri cu trustul Intact in nenumarate randuri, pentru a reveni pe micul ecran in calitate de moderator, dar n-au ajuns niciodata la un consens. Se pare ca, de data asta, mai-marii postului i-au promis participarea la doua emisiuni, respective la „Poftiti pe la noi”, dar si un proiect mai important, “Burlacita”, pentru care Oana a mai fost o data in carti.