Anca Neacșu nu mai are încredere în bărbați după ce a divorțat de soțul turc: „Să nu mai aud vreodată de căsătorie!”

După 10 ani de căsnicie cu turcul Serkan Yaman, Anca Neacșu a anunțat că divorțează, în luna mai a anului trecut. Cântăreața se pare că a rămas cu traume și spune că nu mai are de gând să se căsătorească în viitor.

15 feb. 2023, 18:39

Anca Neacșu, membra trupei A.S.I.A., a divorțat de soțul turc, după 10 ani de mariaj. Cântăreața și Serkan Yaman au decis să divorțeze anul trecut, de comun acord, însă actele pentru separarea legală nu au fost nici acum.

Recent, artista a oferit un interviu pentru click.ro, în care a mărturisit că vrea să fie liniștită și nu vrea să mai audă de căsătorie.

Citiți și: Anca Neacșu, fosta membră a trupei ASIA, divorțează de soțul turc după 10 ani de mariaj. Anunţul a fost făcut în urmă cu câteva luni, dar separarea nu s-a produs încă.

Anca Neacșu: „Ce, fără bărbat chiar nu se poate?!

„Nu, nu vreau să mă gândesc la așa ceva. Nu vreau să mai aud ! Ce, fără bărbat chiar nu se poate?! Nu mă mai întrebați de căsătorii și de astea! Și parcă vezi că într-o zi… mai știi? Și eu înainte auzeam pe cineva divorțat că zicea: băi, dar eu nu mai vreau să aud de căsătorie. Și mă întorceam la el și ziceam: dar, de ce dragă, de ce? Viața merge înainte! Ești tânără, ești frumoasă. Acum însă înțeleg. Nu mă mai întrebați! Poate într-un an-doi, mai vedem ce va fi. Până atunci nu vreau să mai aud!”, a declarat solista.

În tot acest timp, Anca Neacșu și-a făcut ordine în gânduri și a decis să se mute într-o casă nouă.

„M-am ocupat și de casă, de ceva timp încerc să-mi termin căsuța, am cam terminat-o, dar nu vă las să veniți la mine să filmați că eu sunt cu feng-shu-iurile mele, să nu văd, să nu intre nimeni, am ritualurile mele.

Niciodată nu mi-a plăcut să vadă mulți ochi căsuța mea, trebuie să știți un lucru, și pe mine m-a învățat cineva că nu e bine să-ți arăți casa prea multor ochi, nu prea e ok . Așa e bine să fii mai tu cu tine că pe voi vă interesează de fapt persoana mea , dar casa de ce să vă interseze? E casa mea, acolo dorm, acolo mănânc. M-am concentrat să termin casa asta, aveam bagaj mult, milioane de bagaje și nu eram organizată deloc în capul meu, aveam capul în toate direcțiile”, a mărturisit ea.

Recent, trupa A.S.I.A. s-a reunit și va intra din nou pe piața muzicală. Fanii le pot revedea pe cele patru fete care au scris istorie în muzica pop, pe data de 6 Martie la Sala Palatului, la exact 25 de ani de la lansarea trupei.

Bilete au fost deja puse în vânzare și pornesc de la 99 de lei și pot ajunge până la 200 de lei.

Citiți și: Scandalul ia amploare. Fetele de la ASIA o fac praf pe Irina Nicolae: „Nu ești și nu ai fost fondatoarea acestei trupe!”