Cu ce impresionează Cătălin Scărlătescu femeile: „Rareori le gătesc, este ultima soluţie”

Cu ce impresionează Cătălin Scărlătescu femeile. Juratul de la Chefi la cuţite este unul dintre cei mai râvniţi burlaci din showbiz şi se pare că vrea să rămână în continuare la acest statut, chiar dacă este curtat de foarte multe doamne şi domnişoare, inclusiv de unele concurente.

22 iul. 2021, 13:19
Cu ce impresionează Cătălin Scărlătescu femeile: „Rareori le gătesc, este ultima soluţie”
Cu ce impresionează Cătălin Scărlătescu femeile

Cu ce impresionează Cătălin Scărlătescu femeile. Când vine vorba despre atuul bucătarului, toată lumea ar paria pe faptul că juratul show-ului culinar le găteşte diverse feluri de mâncare femeilor, pentru a le impresioana. Ei bine, Scărlătescu neagă acest lucru şi spune că această „armă” este ultima soluţie.

Cu ce impresionează Cătălin Scărlătescu femeile

O să vă surprind, dar rareori le gătesc femeilor pentru a le impresiona. Arma nucleară este gătitul, dar este ultima soluţie. Dacă nici aşa nu le dau pe spate, gata! Mă las, fug! (râde) Eu le cuceresc cu sinceritatea mea. Eu mă îndrăgostesc tot timpul, chiar dacă e de scurtă durată. Sau poate de lungă durată. Cine știe… (râde)

Am un program încărcat, într-adevăr. Dacă nu sunt la filmări, am treabă cu business-ul meu de delivery, Casolet, iar în același timp lucrez la planul despre care vă povesteam mai devreme – un restaurant al meu, pe care sper să îl deschid toamna aceasta„, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru Viva.ro.

Citeşte şi: Narcisa Birjaru, câştigător Chefi la Cuţite 2021. Cătălin Scărlătescu vrea să o angajeze la el la restaurant

Cătălin Scărlătescu a gătit la botezul fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley

Gina Pistol a fost foarte mulțumită de preparate, astfel că a simțit nevoia să-i mulțumească lui Cătălin Scărlătescu și pe internet. „Nu doar pentru că este prietenul meu. Însă vreau să-i multumesc pentru că am avut cele mai gustoase preparate la grătar. N-o spun numai eu, ci toți cei care au mâncat grătar. Băi, ce-i al lui este al lui. Aaaa, și are o echipă super mișto și profi! Cătălin a venit cu grătarele lui, acelea spectaculoase. Niște OZN-uri. Apelați la el pentru: cununii, botezuri, zile de naștere… chiar și pentru despărțiri (treceți mai ușor peste)”, a scris Gina Pistol pe Instagram.

Josephine Ana Maria a fost botezată de una dintre prietenele de suflet ale Ginei Pistol, pe nume Diana, și de soțul ei. Părinții micuței, Smiley și Gina Pistol, au radiat de fericire și s-au fotografiat zâmbind cu gura până la urechi, semn că evenimentul a ieșit exact așa cum și-au dorit ei.