Cu ce post TV ar putea semna Gina Pistol după ce a plecat de la Antena 1. Bombă pe piaţa media din România!

Gina Pistol a demisionat de la Antena 1, anunțându-i pe fani că va lua și o pauză de la televiziune. Numai că iubita lui Smiley ar putea semna cu alt post TV, însă după ce va fi difuzat sezonul 11 din Chefi la cuţie, pe care îl prezintă.

22 feb. 2023, 14:03
Cu ce post TV ar putea semna Gina Pistol după ce a plecat de la Antena 1. Bombă pe piaţa media din România!
Cu ce post TV ar putea semna Gina Pistol după ce a plecat de la Antena 1. Bombă pe piaţa media din România!

Cu ce post TV ar putea semna Gina Pistol după ce a plecat de la Antena 1. Smiley și Gina Pistol au devenit părinți în martie 2021, când a venit pe lume fiica lor, Josephine. Înainte de a naște și în primele luni de viață ale fiicei sale, prezentatoarea nu a mai apărut la TV, fiind înlocuită la Chefi la Cuțite și Asia Express, acum America Express, de Irina Fodor. Ulterior, Gina Pistol s-a întors la Antena 1 pentru a prezenta emisiunea culinară, însă acum a decis să ia o pauză mai lungă de la televiziune, după șapte ani de colaborare cu Antena 1.

Citeşte şi: Ce salariu încasa Gina Pistol. Vedeta câștiga mii de euro doar pentru emisiunea Chefi la Cuțite

Fanii se întreabă însă dacă nu cumva, la revenirea în televiziune, Gina Pistol va semna cu Pro TV, postul concurent la care Smiley are o poziţie excelentă, jurat la Vocea României şi co-prezentator la Românii au talent. Deocamdată, fosta prezentatoare de la Chefi la Cuțite a decis să rămână acasă și să se dedice mai mult creșterii fiicei sale, scrie Fanatik.

Citeşte şi: Gina Pistol pleacă de la „Chefi la cuţite” şi se retrage de la TV. Care este motivul: „O să încerc să nu plâng”

Antena 1 l-a pierdut şi Mihai Bendeac, care va ajunge la Pro TV

Acum câteva luni, Mihai Bendeac a plecat de la Antena 1 în urma unui conflict cu șefii postului. Fostul jurat de la iUmor a semnat deja cu Pro TV, dar nu a oferit mai multe detalii despre viitoarea colaborare. Producătorii trustului din Pache Protopopescu i-ar fi propus acestuia să fie jurat la Românii au talent, în următorul sezon. Momentan, Mihai Bendeac nu poate apărea la Pro TV din cauza scandalului pe care îl are cu șefii de la Antena 1. Altfel, riscă să plătească daune contractuale în valoare de sute de mii de euro!