Ce salariu încasa Gina Pistol. Vedeta câștiga mii de euro doar pentru emisiunea Chefi la Cuțite

Ce salariu încasa Gina Pistol. Vestea că se retrage pentru o perioadă de la TV, pentru a se dedica creșterii fetiței sale, Josephine, i-a întristat pe fani. Prezentatoarea era favorita telespectatorilor privind emisiunile Chefi la cuțite și Asia Express.

20 feb. 2023, 22:06
Ce salariu încasa Gina Pistol. Vedeta câștiga mii de euro doar pentru emisiunea Chefi la Cuțite
Ce salariu încasa Gina Pistol

Ce salariu încasa Gina Pistol. Iubita lui Smiley a mai avut o pauză în momentul în care a născut-o pe Josephine, aceasta fiind înlocuită pe micile ecrane cu Irina Fodor. După un an, ea a revenit la cârma emisiunii „Chefi la Cuțite”, însă nu și la America Express. Atunci, ea a anunțat că nu își dorește să stea atât de mult timp departe de fiica ei.

Ce salariu încasa Gina Pistol

Gina Pistol a anunțat, luni, 20 februarie, că a încheiat contractul cu postul de televiziune pe o perioadă nedeterminată. Astfel, prezentatoarea a pierdut și un venit substanțial, întrucât, pentru un singur sezon al emisiunii „Chefi la Cuțite”, câștiga câteva mii de euro.

Potrivit TV Mania, blondina ar fi câștigat 15.000 de euro pe sezon. Astfel, pentru cele 10 sezoane ale celebrei emisiuni culinare, partenera lui Smiley a primit 150.000 de euro. De asemenea, pentru emisiunea „Asia Express”, pe care a prezentat-o timp de trei sezoane, Gina ar fi primit 18.000 de euro pe sezon.

Citește și: Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley. Prezentatoarea a dezvăluit detalii intime: „A stat vreo trei ore la mine atunci”

Gina Pistol nu ar face asta niciodată cu Smiley

Acum, formează unul dintre cele mai solide cupluri, chiar dacă ambii recunosc faptul că relaţia lor nu este roz, însă ştiu să rezolve orice problemă apare. Blondina recunoaşte că partenerul ei este foarte diferit de ea, motiv pentru care nu ar merge niciodată cu el la un show precum este Asia Express. Potrivit declaraţiilor Ginei Pistol, cei doi ‘s-ar despărţi în zece minute.

E mai indicat să plece cu Pavel, nu cu mine. Asta vorbeam, zic «Băi, dacă noi vreodată am fi participat la Asia Express, ne despărțeam din primele 10 minute». Pentru că din punctul ăsta de vedere suntem foarte diferiți, eu sunt foarte organizată.

 Andrei, parcă îl și văd, ‘La cât trebuie să fim acolo, la ora 2? Plecăm la 2:10 de acasă!’. Făcea el cumva să ajungem la 2 fix acolo, dar el se oprește și vorbește cu oamenii, ne-am fi certat de la început”, a dezvăluit Gina Pistol.