Cu ce probleme de sănătate se confruntă Horia Moculescu. Fosta lui soţie, declaraţii despre starea artistului

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Horia Moculescu. Compozitorul, în vârstă de 84 de ani, a ajuns luna trecută la spital, acuzând grave probleme cu plămânii. Maestrul a fost conectat la aparatul de oxigen, din cauza insuficienței respiratorii.

10 ian. 2022, 19:55
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Horia Moculescu. Fosta lui soţie, declaraţii despre starea artistului
Cu ce probleme de sănătate se confruntă Horia Moculescu

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Horia Moculescu. Fosta soție a artistului, Mariana Moculescu, a dezvăluit de ce boală suferă maestrul. Din cauza problemelor pe care le are cu plămânii, maestrul este și o țintă predilectă a virusului Covid 19, înscriindu-se în grupa de risc.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Horia Moculescu

Așa este, Horia are probleme de sănătate din cauza vârstei înaintate, dar mai ales din cauza fumatului și al TBC-ului, de care suferă. Din păcate, nu ne-am mai văzut în ultima perioadă. În rest, eu îi doresc multă sănătate, că-i mai bună decât orice!„, a declarat Mariana Moculescu pentru Click.ro.

Mariana Moculescu s-a întors în România de mai bine de doi ani. După cinci ani petrecuți în Italia, fosta soție a lui Horia Moculescu a renunțat la viața luxoasă de acolo și s-a stabilit din nou la București.

După ani de scandaluri răsunătoare cu Horia Moculescu, Mariana s-a împăcat acum, prin intermediul fiicei sale, și cu fostul ei soț.

Citeşte şi: Mariana Moculescu urmărită de consecințele conflictului cu fostul soț: „Au spart camerele mele, au strâns toate lucrurile”

Primele declaraţii ale lui Horia Moculescu, după ce a ajuns la spital

Pentru a-și ține starea sub control, marele compozitor urmează un tratament pentru creșterea cantității de oxigen. Starea lui de sănătate este bună în momentul de față, a mărturisit artistul, care a mai precizat și faptul că nu e internat în spital în momentul de față.

Am niște probleme de BPOC, înseamnă o boală de plămâni din cauza fumatului excesiv de pe vremuri. Nu mai fumez de 20 și ceva de ani. Trebuie să-mi completez oxigenul cu oxigen dintr-un aparat. Asta este tot. Nu sunt internat. Am fost numai să-mi fac un CT”, a declarat Horia Moculescu la Antena Stars.