Mariana Moculescu urmărită de consecințele conflictului cu fostul soț: „Au spart camerele mele, au strâns toate lucrurile”

Mariana Moculescu a fost nevoită să plătească impozitul pentru o casă pe care nu o mai deține deoarece fostul soț a "uitat" să achite datoriile către stat la imobilul respectiv.

25 oct. 2021, 21:46
Mariana Moculescu urmărită de consecințele conflictului cu fostul soț: „Au spart camerele mele, au strâns toate lucrurile”

Mariana Moculescu a vorbit în exclusivitate pentru CanCan despre faptul că a trebuit să achite taxele către stat pentru un imobil pe care nu îl mai deține.

Fosta soție a lui Horia Moculescu a dezvăluit că, în momentul în care a plecat în străinătate, fostul ei soț a venit cu executorul judecătoresc și a spart camerele în care ea a locuit.

Marianei Moculescu i-a fost sustrasă din cont suma de 230 de euro, ca taxă pentru achitarea impozitului la o casă pe care a pierdut-o în urmă cu doi ani. Fosta soție a lui Horia Moculecu nu este vaccinată și din această cauză nu poate avea acces în instituțiile statului pentru a-și recupera banii.

„Am fost speriată de virus. Am plătit impozitul la casa pe care am pierdut-o acum doi ani. Nu știu de unde mi-au sustras din cont 230 de euro. Acum, ca să-i recuperez, normal că am mers în instituții, în tribunal. Mă deranjează că nu mă pot duce în instituțiile publice fără certificat. Eu nu mă pot vaccina pentru că am niște alergii și am făcut în repetate rânduri șocuri anafilactice.

Eu am pierdut casa pe banii mei. Am înțeles că banii nu pot să-i mai recuperez, banii însemnând 30% acontul și 8 ani de rată lunară ptr că s-a prescris. Nu știu ce să mai zic … Îmi mai și blochează ca la proști contul, îmi mai și sustrag banii respectivi. Decizia aceasta am aflat-o recent. Am fost la Taxe și impozite și se uitau cruciș la mine. Le-am zis că eu nu mai sunt proprietar, Eu nu mai am casă. De ce trebuie să plătesc impozit?”, a declarat Mariana revoltată pentru CanCan.

Mariana Moculescu a declarat în exclusivitate pentru CanCan că la sunat pe fostul ei soț și acesta a recunoscut că este vina lui pentru această situație nefericită.

„Și l-am sunat pe Moculescu și și-a cerut scuze. Zice: «Da, într-adevăr, în toți acești ani nu am plătit impozitul la casă și e mea culpa!» Și i-am zis că am nevoie de un act, ceva, care să dovedească că eu nu mai sunt proprietarul casei. Eu până nu dovedesc, probabil că eu sunt bună de plată. Deci, eu, practic, în toți anii ăștia cât am fost în străinătate n-am plătit impozitul la casa pe care o pierdusem din anul în care am plecat.

La câteva zile după ce am plecat, a venit executorul judecătoresc cu martori și cu Moculescu și au spart camerele mele, două camere, și au strâns toate lucrurile mele de-o viață în saci și am pierdut casa. Și de atunci eu am plătit impozitul la o casă pe care am pierdut-o”, a spus Mariana Moculescu.

Citește și: Horia Moculescu are probleme de sănătate, la 83 de ani: ”Nu mi se închide operația de două luni jumătate”

Horia Moculescu se confruntă cu probleme de sănătate. I s-a făcut rău și a fost cărat pe brațe de cunoscuți

Horia Moculescu se confruntă cu probleme de sănătate la cei 84 de ani ai săi. Marele compozitor suferă de mai multe afecțiuni care uneori îl pun la pământ.

Horia Moculescu și-a însoțit fiica, pe Nidia, în urmă cu aproape o lună, la o nuntă a unui bun prieten. După petrecere, însă, compozitorului i s-a făcut rău, iar Nidia și celelalte persoane din preajmă s-au văzut nevoiți să se retragă. Artistul ar fi refuzat să anunțe salvarea, potrivit surselor Cancan.

Horia Moculescu s-a confruntat și anul trecut cu probleme de sănătate, când a ajuns să fie internat la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. Compozitorul ar fi luat decizia din acest motiv să organizeze o întâlnire cu Nidia și mama ei ca să uite de tensiunile vechi dintre ei.

Nidia este cel mai mare sprijin al compozitorului. La 31 de ani, ea are grijă ca tatălui său să nu îi lipsească nimic. Vara aceasta a anulat orice evenimente și a plecat la mare alături de tatăl ei, timp de o lună. Cei doi au petrecut timp de calitate din dorința de a se bucura cât mai mult de aceste vremuri.

Cu un an în urmă, Horia Moculescu a fost suspect de coronavirus și a fost internat de urgență la spital. Rezultatul testului a fost negativ, a avut doar o răceală.

“Sunt o ţintă, am peste 80 de ani, am un BPOC (n.r. Boală Obstructivă Pulmonară Cronică) o boală de plămâni dobândită cu încredere şi entuaziasm după 40 de ani de fumat. Asta scrie în prospectul bolii. Atacă oamenii în vârstă”, a declarat Horia Moculescu, la momentul respectiv.