Cu ce AVERE rămâne Brigitte Sfăt după DIVORŢUL de Ilie Năstase. Asta da, LOVITURĂ

Brigitte Sfăt a decis să pună punct mariajului cu Ilie Năstase, chiar de ziua ei, dar rămâne cu o mică avere în urma acestei despărțiri.

10 feb. 2018, 14:32
Cu ce AVERE rămâne Brigitte Sfăt după DIVORŢUL de Ilie Năstase. Asta da, LOVITURĂ

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase au avut o convenţie matrimonială, adică un act prin care ambii parteneri îşi dau acordul în scris ca bunurile dobândite în timpul căsniciei să nu fie împărţite după ce divorţează. Astfel, bruneta rămâne cu trei case, maşini, două afaceri, dar şi bijuterii şi accesorii de lux.

Brigitte Sfăt, prima declaraţie după ce a cerut la tribunal DIVORŢUL de Ilie Năstase

Brigitte Sfăt şi-a pus la adăpost darurile şi anume bunuri imobiliare, bijuterii şi afaceri care valorează peste un milion de euro.

Ilie Năstase, noi acuzaţii scandaloase. „Mi-a spus că sunt o vacă!”

În 2010, Ilie Năstase i-a cumpărat un apartament cu trei dormitoare şi trei băi în zona de nord a Bucureştiului, care valorează 500.000 de euro. Apoi, în 2011, o casă la Dumbrăviţa pe care a achitat 80.000 de euro. În 2015, Brigitte Sfăt a primit pe mână o afacere de sute de mii de euro, și anume un loc de joacă, Magic Castle, iar în primăvara lui 2017 s-a mai ales cu o afacere cu haine, un magazin de lux într-un mall, în care s-a investit 50.000 de euro. În 2016, bruneta şi-a adăugat în palmares un Porsche Cayenne de 100.000 de euro, iar în vara lui 2017, un apartament la mare, în valoare de 100.000 de euro, scrie Click.


loading...