Ilie Năstase, noi acuzaţii scandaloase. „Mi-a spus că sunt o vacă!”

Ilie Năstase a primit o reducere a suspendării primite pentru comportamentul și jignirile de la meciul de Fed Cup cu Marea Britanie, dar primește noi acuzații.

09 feb. 2018, 17:18
Ilie Năstase, noi acuzaţii scandaloase. „Mi-a spus că sunt o vacă!”

Dominique Monami, căpitanul nejucător al Belgiei, susţine că a fost jignită de Ilie Năstase la meciul de Fed Cup România – Belgia 1-3.

„M-a insultat pe teren. A spus-o în franceză, aşa că am putut înţelege foarte bine. Nu are nici un fel de respect pentru femei şi e foarte plin de el”, a declarat Dominique Monami (43 de ani).

Ilie Năstase, iertat parţial de Federaţia Internaţională de Tenis. Ce a decis ITF în privinţa suspendării sale

Dominique  Monami şi-a reamintit că atunci când s-a întâlnit cu Ilie Năstase pentru prima dată, acesta a întrebat-o direct ce vârstă are, după care i-a spus: „Eu ies doar cu femei care au vârsta jumătate cât a mea. Nu vorbea decât despre el, despre cartea lui şi despre carieră. Nici măcar nu saluta!”.

Cea mai dură situaţie a fost din timpul meciului dintre Irina Begu şi Elise Mertens.

„La un moment dat el a început să aplaude înainte ca mingea să atingă pământul. I-am spus arbitrului: „Nu poate face asta!”, iar el mi-a spus că sunt o vacă, în franceză. Din păcate, nimic nu a fost consemnat de arbitru în raport”, a mai povestit Dominique Monami pentru „The Daily Telegraph”.