Bianca Drăguşanu, dezvăluiri despre foştii săi iubiţi. Ce spune despre Victor Slav, Adrian Cristea şi Cătălin Botezatu

Bianca Drăguşanu face dezvăluiri despre foştii săi iubiţi. Vedeta a vorbit cu lux de amănunte despre două dintre cele mai controversate relații în care a fost implicată, cu Cătălin Botezatu şi cu Adrian Cristea, dar şi despre bărbatul căruia i-a dăruit o fetiţă, Victor Slav.

13 iul. 2021, 17:19
Bianca Drăguşanu, dezvăluiri despre foştii săi iubiţi. Ce spune despre Victor Slav, Adrian Cristea şi Cătălin Botezatu
Bianca Drăguşanu, dezvăluiri despre foştii săi iubiţi

Bianca Drăguşanu

face dezvăluiri despre foştii săi iubiţi. Blondina a recunoscut că încă de la început, între ea și fostul soț, Victor Slav, a existat o chimie rară pe care au fructificat-o într-o relație de șase ani. Fără niciun regret, a mai spus că este recunoscătoare pentru povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de tatăl fetiţei sale, chiar dacă relația lor a fost sortită eșecului.

Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm. Unele povești de dragoste sunt scrise ca să fie închise. Am ajuns la concluzia că povestea noastră s-a terminat. Cel puțin pentru mine, el a mai luptat, a mai încercat”, a descris Bianca relația cu Victor Slav.

Legat de Cătălin Botezatu, fosta prezentatoare a mărturisit că este în continuare un om important în viaţa ei. „A fost foarte palpitant, totul nou, totul strălucitor, totul frumos, a fost cu iubire, cu gelozie. Este în continuare un om foarte important pentru mine, ca și om, ca și carieră, este impunător, este deștept, este modelul meu. Sunt fascinată de el. Ne-am potrivit din foarte mutle puncte de vedere”, a spus Bianca Drăgușanu despre relația cu Cătălin Btezatu.

Am avut vreo 5-6 ani de relație cu Adrian, la acel moment a fost ce trebuie. Am învățat să fiu mai egoistă, să mă iubesc mai mult, prima oară să te pui pe tine, așa era el, nu îi păsa nimic din ce se întâmpla în jurul lui. A fost o experiență a vieții mele, nu îmi aduc aminte cu regret, a fost frumos la vremea aceea”, a spus blondina și despre povestea de amor trăită alături de Adrian Cristea.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău, căsătorie în secret?! Imaginea care i-a dat de gol FOTO

Bianca Drăguşanu face dezvăluiri despre foştii săi iubiţi

Alex Bodi este cel mai recent bărbat, care a fost în viaţa Biancăi, atât ca iubit, cât şi ca soţ. Cât despre speculațiile potrivit cărora ar fi încercat să își pună capăt zilelor în relația cu afaceristul, vedeta susține că niciodată nu i-a trecut prin minte așa ceva.

A fost o perioadă de câțiva ani din viața mea, la momentul ăla, o experiență, mă luase valul. Ulterior, am căzut cu picioarele pe pământ, m-am lovit, m-am ridicat de câteva ori, și uite așa a trecși asta. Este o perioadă din viața mea despre care nu vreau să vorbesc foarte multe pentru că a trecut, s-a consumat, timpul nu putem să-l dăm înapoi. Cred că dacă eram înțeleapătă la vremea aceea nu mă puneam în situații în care să mă autocompromit. Din acea perioadă a vieții mele am învățat că atunci când spui un „Nu”, trebuie să fie unul hotărât și decisiv.

Asta e pentru oamenii slabi, nu există așa ceva. Cine vrea să se sincidă, nu face spectacol, se sinucide și gata. Sunt o femeie prea puternică epntru așa ceva. Mie îmi place să lupt și să câștig. Lupta este cu mine, să fiu cea mai bună variantă a mea. Depresia este pentru oamenii ori foarte bogați, ori foarte slabi. Eu când sunt cel mai rău, atunci arăt cel mai bine. Puține lucruri mă mai pot afecta”, a spus Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.