Cu ce se ocupă acum „călărețul” Sergiu. După ce a vândut casa de la Cătălin Moroșanu, s-a apucat de ‘afaceri’. A ajuns și la închisoare

Cu ce se ocupă acum "călărețul" Sergiu. Cătălin Moroșanu a organizat o campanie umanitară în urma căreia s-au strâns nu mai puțin de 43.000 de euro pentru ”tăticul călăreț” și familia sa. Cu acești bani, luptătorul a făcut toate demersurile pentru a le cumpăra o casă tinerilor, însă gestul său nu a fost apreciat.

10 dec. 2023, 08:40
Cu ce se ocupă acum „călărețul” Sergiu. După ce a vândut casa de la Cătălin Moroșanu, s-a apucat de ‘afaceri’. A ajuns și la închisoare
Cu ce se ocupă acum "călărețul" Sergiu

Cu ce se ocupă acum „călărețul” Sergiu. Tânărul a vândut casa de la Moroșanu după doar un an, a cheltuit banii rămași din donații și a refuzat să se angajeze. Acum, la doi ani de când au rămas fără casă, tânărul, soția sa și cei trei copii, s-au mutat înapoi unde locuiau înainte de a fi ajutați și trăiesc în condiții inumane.

Citește și: EXCLUSIV Povestea neştiută al lui Cătălin Moroşanu. Îi datorează totul soţiei: „M-a susţinut de când stăteam la cămin şi împărţeam o pungă de pufuleţi” GALERIE FOTO

Cu ce se ocupă acum „călărețul” Sergiu

În luna septembrie, Sergiu Ciobotariu s-a apucat de ”afaceri”. Alături de soția sa, merge duminică de duminică în târg și vinde tot felul de obiecte, unele chiar adunate de prin gunoaie. Potrivit presei locale, acest lucru încă se întâmplă.

Tânărul a avut și probleme cu legea, după ce a fost oprit în trafic la volanul unei mașini, deși nu deține permis de conducere. Mai mult, a fost reținut de Poliție, după ce a agresat un bărbat, împreună cu alți doi prieteni. Ulterior, a fost plasat sub control judiciar.

Locuința primită de familia Ciobotaru din donații a rămas în paragină. ”Nu am mai văzut pe nimeni aici. Eu am aflat atunci de acest băiat care a primit casa cadou, însă, apoi, am auzit că a și vândut-o. La început a fost forfotă mare prin zonă.

Ulterior, după ce a vândut-o am mai văzut, o perioadă, alți oameni și de câteva luni bune nu mai vine nimeni. Este iarba crescută până la geamuri și cine știe ce mai este prin curte. Era o frumusețe de casă, nu-mi vine să cred ce a putut face”, a spus un vecin, conform bzi.ro.