Cu ce probleme se confruntă Cătălin Moroșanu după ce a renunțat la kickbox: „Mă dor toate, dar nu arăt asta”

Cu ce probleme se confruntă Cătălin Moroșanu după ce a renunțat la kickbox. Sportivul s-a retras din circuitul de lupte în urmă cu doi ani, iar de atunci s-au schimbat multe lucruri, cel puțin privind condiția sa fizică. Acum, Moroșanu antrenează tineri pasionați de același sport pe care l-a practicat și el.

21 sept. 2023, 17:30
Cu ce probleme se confruntă Cătălin Moroșanu după ce a renunțat la kickbox: „Mă dor toate, dar nu arăt asta”
Cu ce probleme se confruntă Cătălin Moroșanu

Cu ce probleme se confruntă Cătălin Moroșanu. Fostul lupătător a dezvăluit care este prețul plătit pentru o carieră atât de fructuoasă în domeniul sportului de contact. Ex-regele junglei recunoaște că în fiecare dimineață trebuie să treacă prin dureri colosale, dar acest lucru îl face pe Moro să se creadă un supererou în carne și oase.

Cu ce probleme se confruntă Cătălin Moroșanu

Printre altelel, Cătălin Moroșanu povestește cum lovitura de picior încasată în zona mediană a corpului este devastatoare, la fel ca cea aplicată ficatului.  „Normal că te resimți, mă dor toate. Dar noi nu arătăm asta niciodată. Trebuie să fim supereroii ăia pe care toată lumea îi vede pe stradă. În sinea mea, suport foarte multă durere, asta e viața de sportiv, sau cel puțin sport de contact. E foarte greu! 

Low kick-ul, dar și în zona ficatului, e foarte dureroasă. Lovitura în cap, de exemplu, aia nu doare, ai amețit, te trezești amețit. Dar celelalte dor foarte tare„, a declarat Cătălin Moroșanu, pentru Cancan.ro.

Citește și: Cătălin Moroşanu, campanie anti-bullying în şcoli: „Morcoveaţă, Grasu sau Roşcovanu au fost primele mele porecle”

Cătălin Moroșanu, cel mai mare secret al familiei sale

Întrebat dacă e adevărată zicala că „atunci când soția e fericită, toată viața e plină de bucurie, se aplică și la un „dur”, cum ești tu?”, Moroșanu a răspuns tot cu o întrebare: ”Ai ajuns tu la concluzia că doamna face ce vrea din mine? Tu crezi că face?”.

Ești manipulat, până la un moment dat. Tu poți să accepți ‘domnule, vreau mocheta asta, vreau televizorul ăsta, vreau aia’. Dar când e vorba de deciziile importante, le ia bărbatul de fiecare dată. Eu așa consider, că trebuie să fii bărbat. Dar când sunt niște decizii de luat pe parte feminină, o lași pe femeie să fie stăpâna casei.

Când e vorba de chestii importante, clar consider că am ultimul cuvânt. Dar este foarte important să ne consultăm. Norocul nostru e că ne știm de foarte mici, ea avea 16 ani, eu aveam 17 ani. Am început să ne cunoaștem și să ne adaptăm unul după altul și ne este mult mai ușor. La 26 de ani aveam copil de un an de zile”, a mai spus el.