Cu ce se ocupă acum mama lui Răzvan Ciobanu. Elena nu trecut peste moartea fiului său

Cu ce se ocupă acum mama lui Răzvan Ciobanu. Designerul s-a stins din viață în 2019, chiar în a doua zi de Paște, într-un accident rutier, petrecut în localitatea Săcele dinspre Năvodari.

30 nov. 2022, 23:40
Cu ce se ocupă acum mama lui Răzvan Ciobanu. Elena nu trecut peste moartea fiului său
Designerul s-a stins din viață în 2019

Cu ce se ocupă acum mama lui Răzvan Ciobanu. Conform anchetatorilor, creatorul de modă ar fi ieșit de pe carosabil, iar mașina sa a continuat să meargă, s-a rostogolit de mai multe ori, iar la final s-a izbit frontal de un copac.

Citește și: Cutremurător! Ce s-a găsit în locul în care a murit designerul Răzvan Ciobanu, la aproape trei ani de la tragedie

Cu ce se ocupă acum mama lui Răzvan Ciobanu

Și cum se spune că un necaz nu vine niciodată singur, și tatăl regretatului designer a murit anul acesta din cauza unor probleme de sănătate. Elena Ciobanu a rămas complet singură, iar salvarea ei a fost însă pensiunea din Prahova pe care o deține.

Femeia susține că deși încă suferă enorm, trebuie să își vadă mai departe de viață. Muncește doar la pensiunea familiei și încearcă să nu îi încarce negativ pe turiștii care aleg să își petreacă sejurul acolo.

Sunt bine, ce să fac? Iau viața așa cum vine ea de la Dumnezeu, nu am încotro. Trebuie să dau înainte și să îmi fac datoria să merg mai departe. Prefer să îmi țin durerea pe care o port în suflet doar pentru mine. Nu aș vrea să știe o țară întreagă tot ce este în inima mea. Așa consider eu că este mai bine.

De sărbători  o să muncesc la pensiunea familiei cum am făcut și până acum. Turiștii nu au nicio vină că eu am problemele pe care le am”, a mărturisit mama designerului, pentru Click.ro.

Maurice Munteanu, cuvinte emoţionante despre Răzvan Ciobanu

Unul dintre jurații show-ului fenomen „Bravo, ai stil”, dar și unul dintre cei mai apreciați creatori și critici de modă a vorbit despre emisiunea pe care o consideră „copilul” lui, dar şi despre regretatul său coleg, Răzvan Ciobanu.

Acum „Bravo, ai stil” este cumva ca și copilul meu, mă gândesc cu emoție la toate sezoanele. De foarte multe ori îmi vine în minte Răzvan Ciobanu, care, acum, din păcate, nu mai este printre noi. Mă mai gândesc la multe momente frumoase care s-au întâmplat aici și cel mai mult mă emoționează mesajele pe care le primesc. De-a lungul celor 7 sezoane am primit zeci de mii de mesaje de la cei de acasă.

Am apreciat întotdeauna că au știut să citească printre rânduri, că există foarte mulți adolescenți care mi-au mulțumit pentru anumite referințe pe care le-am dat de-a lungul emisiunilor, că pe mulți i-am ajutat să își găsească calea.

Într-o industrie care din păcate, la noi în țară, nu e atât de dezvoltată pe cum ne-am dori toți și cu toate astea există copii care încă mai visează și încă mai speră de fiecare dată când se uită la Bravo, ai stil, în fiecare ediție, în fiecare emisiune și chestia asta mă umple de bucurie de fiecare dată.”, a declarat Maurice Munteanu, la Wownews.