Cu ce se ocupă acum Misty, partenera lui Keo. A schimbat cu totul domeniul profesional: „Am încercat să mă concentrez pe propria mea creștere”

Misty, partenera și mama fetiței lui Keo, are planuri mari în viața profesională. Tânăra a terminat Facultatea de Psihologie și urmează și masterul.

26 iul. 2023, 09:55
Cu ce se ocupă acum Misty, partenera lui Keo. A schimbat cu totul domeniul profesional: „Am încercat să mă concentrez pe propria mea creștere”

Misty a fost atrasă de acest domeniu, al psihologiei, după ce a avut o perioadă în care a suferit de depresie.

„M-am înscris la facultatea de Psihologie în acea perioadă de pauză pe care mi-o propusesem de odihnă, de căutare, de regăsire de sine. Existau multe blocaje care mă împiedicau tot mai des să mă las ghidată de intuiția și inspirația mea. Simțeam că nu îmi pot activa puterea mea ca femeie, ca artistă, în întregime. Mă concentram prea mult pe alte lucruri sau pe problemele lumii, în loc să mă focusez pe mine, pe pasiunile și bucuriile mele. Aveam o teamă profundă de a îmi permite să fiu eu, așa cum sunt, de a îmi arăta sensibilitățile și vulnerabilitatile. Mi-era teamă de a mă deschide… din nevoia de protecție.

Toate acestea îmi alimentau nesiguranța și neîncrederea în sine, începusem să îmi subestimez valoarea și calitățile. Psihologia a fost pasul pe care am simțit să îl fac spre a încerca să rezolv și să depășesc aceste blocaje și de a mă concentra pe propria mea creștere. E o alegere a fiecăruia. Si creșterea poate fi realizată doar de către fiecare dintre noi în parte prin efortul propriu de a dobândi cunoaștere și înțelegere de sine, obiceiuri, comportamente, abilitați noi și cât mai sănătoase”, a explicat ea.

Citește și Cu ce se ocupă acum Consuelo, fosta soţie a lui Adrian Mutu. Cum arată la 10 ani de la divorţ

Cântăreața a făcut o pauză de câțiva ani de la muzică, timp în care s-a ocupat mai mult de familie, însă acum vrea să revină la marea ei pasiune.

„Nu am mai lansat piese și nu am mai activat în acest domeniu, într-adevăr, în ultimii ani, din diferite motive. Dar nu înseamnă că am renunțat definitiv la muzică. Nu am avut niciodată sentimentul că aș fi renunțat la muzică. Mă exprim des prin cântec și muzica face parte din viața și familia noastră. Dar presa a fost liberă să interpreteze această absență a mea din ultimul timp. Nu mă deranjează. Nici nu pot să spun că mi-a lipsit să fiu pe scenă. Pentru că mi-ar fi lipsit Arya, dragostea și aprecierea ei, zâmbetele și bucuria ei, din primii și cei mai importanți ani din viața ei. Nu le pot compara și nici înlocui cu nimic din lume. Începe să îmi lipsească de acum încolo, tocmai pentru mi se eliberează programul din ce în ce mai mult”, a spus Misty pentru Unica.

Citește și Viviana Sposub a tras o sperietură soră cu moartea. Ce a pățit vedeta când a ieșit la masă: „Am început să țip”

Misty: „Weekend-urile de regulă sunt dedicate părinților noștri, luăm masa împreună și petrecem timp cu toții în familie”

Misty a vorbit și despre viața de familie alături de Keo și Arya și cum își împarte fiecare responsabilitățile.

„Depinde de anotimp… spre exemplu vara avem activități multe și nu prea stăm pe acasă. Eu cu Arya suntem mai plimbărețe, mai petrecărețe, dornice de socializare, de joacă, de copii, prieteni. Keo profită de liniște și momentele de inspirație să lucreze în studio cât mai mult. Ieșim împreună toți 3. Ne-am făcut un obicei, cel puțin o dată pe săptămână, mergem fie la restaurant, fie la film, fie la un muzeu, un teatru, zoo, grădina botanică… Weekend-urile de regulă sunt dedicate părinților noștri, luăm masa împreună și petrecem timp cu toții în familie.

Bunicii sunt de-a dreptul topiți după Arya pe care o răsfață încontinuu. Îmi mai place să mă trezesc în fiecare dimineață înaintea lor, îmi place să îmi beau latte-ul singură, citind sau scriind … Apoi luăm micul dejun când se trezesc și ei…Keo merge zilnic de câțiva ani la înot indiferent de anotimp. Si am început recent să o duc și pe Arya de 2,3 ori pe săptămână. Acum, fiind vacanță, nu am mai dus-o pe Arya nici la școala de vară, o mai duc doar când am treabă… mergem la piscine, la mall, la parc, la canto. Facem vizite prietenilor sau rudelor, tot felul de play date-uri cu prietenele și copii lor, nepoțelele și verișoarele Aryei… Am 2 frați mai mari, două nepoțele și un nepoțel din partea lor”, a mai spus artista.