Cu ce se ocupă acum „Pisi” din „Inimă de Țigan”? Dana Hauer este mai fericită ca niciodată

Dana Hauer, cunoscută pentru rolul „Pisi” din „Inimă de Țigan”, s-a retras din lumina reflectoarelor, iar acum lucrează în cu totul alt domeniu. Blondina a povestit că este mai fericită ca niciodată și că se bucură ca are parte de toată libertatea pe care și-o dorește.

22 mart. 2023, 10:30
Cu ce se ocupă acum „Pisi” din „Inimă de Țigan”? Dana Hauer este mai fericită ca niciodată

Dana Hauer a intrat în lumina reflectoarelor în anul 2007, când a primit un rol în serialul românesc care a făcut ravagii, „Inimă de Țigan”. Aceasta a dat naștere personajului „Pisi”, care a ajuns foarte rapid la sufeltul oamenilor. După acest proiect, blondina a decis să se retragă din viața publică.

Citește și: Gheboasă îl umilește pe Selly! Câți bani „sparge” pe lună artistul? „Sincer să îți zic, Selly joacă la pitici. Dacă el cheltuie 20.000 de euro pe lună…”

Aceasta a cunoscut rapid celebritatea, după ce sora ei a înscris-o la castingul pentru telenovelă. Spre surprinderea ei a și primit rolul lui Pisi. Cu toate că nu avea studii de actorie sau experiență în domeniu aceasta a primt o șansă foarte importantă, de care Daha Hauer a reușit să profite din plin.

Aceasta nu a vrut să rămănă în domeniu, așa că a hotărât să revină la o pasiune mai veche. Aceasta s-a mutat în Vâlcea și a redeschis salonul de frumusețe pe care îl avea. Aceasta nu este doar „șefa”, ci lucrează cot la cot cu celelalte fete. Ea este specializată în aplicarea genelor false.

„Tot așa mă strigă lumea pe stradă. Pisi. M-am mutat la Vâlcea și mi-am deschis un salon de gene. Stau acolo de șase ani și nu m-aș întoarce la București, nu îmi place aglomerația”, declara Dana Hauer.

Dana Hauer este extrem de fericită în acest context, mai ales pentru că își permite luxul de a avea libertate maximă, dat fiind că afacerea este e ei. Aceasta spune că lucrurile merg bine și sunt înfloritoare, așa că își poate asigura un trai decent.

„Sunt proprietara salonului, sunt propria mea angajată, pot să mă dau afară sau să mă duc în vacanță când vreau. Acum, dacă mă întreabă lumea cu ce mă ocup, spun că sunt «genistă». Dar nu pun bombe, pun gene”, a declarat Dana Hauer, potrivit unica.ro.

Cum se menține Dana Hauer în formă

Dana Hauer a fost admirată pentru frumusețea și silueta ei, încă de la prima apariție în serial. Cu toate că timpul a trecut, blondina pare că nu a fost deloc afectată de anii care s-au scurs. Este în cea mai bună formă și arată de zile mari. Aceasta a declarat că nu face eforturi pentru a se menține, însă se asigură că își îngrijește pielea cu ajutorul tratamentelor faciale.

„Până să vin la filmări, eu nu foloseam niciodată fond de ten şi după ce am început să-l folosesc, mi-au apărut tot felul de pete pe faţă şi aveam tenul iritat. M-am dus în fiecare săptămână la cosmetică şi tenul meu şi-a recăpătat fermitatea. Recomand fetelor care stau machiate o mare parte din timp, sa recurgă la nişte tratamente speciale de îngrijire, deoarece tenul devine mai sensibil. Împotriva celulitei şi vergeturilor, la mine au avut efect împachetările cu alge sau cu ciocolată şi vacuumul, dar şi cremele anticelulitice, combinate cu sportul”, declara Dana Hauer.

Citește și: Afecțiunea de care suferă Dragoș Bucur. Cum i s-a schimbat viața de când a primit diagnosticul: „Sunt perioade în care lucrurile merg prost, orice ai face”