Gheboasă îl umilește pe Selly! Câți bani „sparge” pe lună artistul? „Sincer să îți zic, Selly joacă la pitici. Dacă el cheltuie 20.000 de euro pe lună…”

Selly a declarat recent în cadrul unei emisiuni că lunar cheltuie aproximativ 20.000 euro. Gheboasă a reacționat rapid spunând că depășește cu mult această sumă. Totuși, artistul a explicat că sumele mari de bani pe care le câștigă nu îl vor face să uite de unde a plecat.

22 mart. 2023, 09:46
Gheboasă îl umilește pe Selly! Câți bani „sparge” pe lună artistul? „Sincer să îți zic, Selly joacă la pitici. Dacă el cheltuie 20.000 de euro pe lună…”

Tânăra generație este de-a dreptul îndrăgostită de Gheboasă, care a devenit fenomen după ce una dintre piesele sale a ajuns virală pe TikTok. Hitul a fost foarte multă vreme în topuri, transformându-l pe Gheboasă într-o vedetă. Acesta a devenit și mai popular după ce s-a făcut remarcat în cadrul unui show de talente. Tânărul postează frecvent pe TikTok, iar fanii au luat cu asalt postările acestuia. Cu toate că în prezent se bucură de un succes uriaș, fiind oprit pe stradă pentru forografii și autografe, Gheboasă are un trecut trist, încărcat de probleme și neajunsuri. Acesta a declarat că faima nu i se va urca la cap și că mereu va păstra în minte faptul că a plecat de jos.

Citește și: Ce mănâncă Mihaela Bilic într-o zi obișnuită. „Parizerul, merdenelele și cartofii prăjiți sunt câteva dintre slăbiciunile mele”

Acum, Gheboasă poate fi considerat artistul momentului, dat fiind că orice piesă scoate ajunge imediat hit. Fiind prezent la un eveniment monden, acesta a oferit un interviu jurnaliștilor de la WOWbiz, în care a dat din casă, dezvăluind ce planuri are pentru viitor, dar și care sunt dorințele pe care le are în prezent.

„Am o energie care e har de la Dumnezeu și energia mea iese prea mult în exterior, lumea simte asta și tocmai de aceea mă aflu și în top. Am lansat acum două zile o piesă intitulată Austria, alături de fratele meu Jador, care e pe primul loc în trending. Urmează un mini-album de la Gheboasă, trap, să știe toată lumea. Șerpărie 1 se numește. E puțin complicată viața de artist, mai ales dacă ajungi la un nivel, pentru că lumea are niște așteptări foarte mari de la tine și sunt foarte mari șansele să dezamăgești oamenii, cum probabil am și făcut-o uneori, dar de fiecare dată și-au dat seama ce copil simplu sunt, foarte autentic și m-au apreciat din nou. Cel mai mare vis al meu este să mă dau cu parașuta din aer și să joc într-un film.”, a declarat Gheboasă.

Cu cine vrea Gheboasă să colaboreze

Gheboasă a explicat că el nu are un artist preferat și că ar accepta cu drag orice colaborare, pentru că este de părere că oricine are ceva de oferit și de arătat.

„Toți artiștii sunt tari, fiecare are ceva de arătat, sunt prieten cu toți și băi îi iubesc pe toți maxim și îmi doresc să lucrez cu toată lumea.”, a adăugat Gheboasă.

Recent, Selly a mărturisit, în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, că ajunge să cheltuiască aproximativ 20.000 de euro lunar. Gheboasă a fost pus și el în fața acestei întrebări, iar tânărul artist a dezvăluit că depășește cu mult această sumă.

„Sincer să îți zic, Selly joacă la pitici. Dacă el cheltuie 20.000 de euro pe lună, joci la pitici fratele meu, îmi pare rău, știi că eu stau…te iubesc. Glumesc. Niciodată nu mi-a plăcut să zic că am bani sau chestii, știi din ce mediu vin eu și de unde am plecat. Mi-e foarte greu să zic că am. Nu știu cât cheltui, dar treaba e că trăiesc ok eu și soția și familia mea, de care am grijă cu mare drag.”, a mărturisit artistul.

Citește și: Andreea Popescu a ajuns de urgență la spital. Fosta dansatoarea a Deliei este gravidă în 8 luni