Cu ce se ocupă acum Yulia Chernitskaya, fosta refugiată din Ucraina. Anul trecut, un român i-a oferit 200 de lei într-o benzinărie FOTO

Yulia Chernitskaya, o antrenoare de fitness din Ucraina, și-a găsit refugiul în România împreună cu cei patru copii ai săi imediat după ce ţara sa a fost invadată de Rusia. Povestea ei uluitoare a început într-o benzinărie, unde a primit un sprijin neașteptat și a fost marcată profund de gestul generos al unui bărbat român.

14 nov. 2023, 11:20

Cu ce se ocupă acum Yulia Chernitskaya, fosta refugiată din Ucraina. O vizită obișnuită la o benzinărie s-a transformat într-un moment de solidaritate atunci când un bărbat român în vârstă i-a oferit femeii nu doar 200 de lei, ci și un mesaj încărcat de solidaritate: „Glorie Ucrainei!”. Povestea emoționantă a ajuns rapid pe rețelele sociale, stârnind simpatia și susținerea oamenilor din întreaga țară.

Întoarsă în Ucraina, Yulia Chernitskaya s-a stabilit în Kiev, continuând lupta ei în fața provocărilor războiului. Cu toate acestea, tânăra antrenoare de fitness a decis să-și împlinească un vis neașteptat, o ședință foto îndrăzneață care a captivat atenția și admirația fanilor săi. Cu peste 110.000 de urmăritori pe Instagram, Yulia Chernitskaya a devenit o figură cunoscută și iubită pentru povestea ei de curaj și perseverență.

„Ce nebunie! Mi-am îndeplinit visul. O ședință foto exact în acest stil”, a scris Yulia Chernitskaya, pe Instagram.

Citeşte şi: Prima Doamnă a României face furori în turneul din Africa! Ce ținută a ales să poarte Carmen Iohannis în vizita din Kenya

Yulia Chernitskaya a devenit virală anul trecut în România după ce a povestit o întâmplare dintr-o benzinărie, unde un român i-a oferit o adevărată lecție de viață. Ucraineanca a povestit că a primit 200 de lei, într-o benzinărie, de la un bărbat în vârstă, care s-a oferit să o ajute în momentul în care i-a văzut numărul de înmatriculare.

„Acești bani i-am primit de la un bărbat de 60-65 de ani într-o benzinărie, când am ieșit și mă îndreptam spre mașină după ce achitasem un plan. El și-a șters parbrizul și m-a întrebat în română: Ucraina? Ucraina, i-am răspuns. Probabil m-a așteptat când a văzut numărul de Ucraina. Și-a deschis portofelul, mi-a dat 100 de lei și a spus Glorie Ucrainei!. Am început să plâng. Am refuzat să iau bani, mai ales că am văzut că avea o mașină veche. Însă el și-a deschis iar portofelul și mi-a mai dat 100 de lei, mi-a spus că sigur am nevoie. Nu mi-am putut stăpâni lacrimile. Până la urmă,  nici nu știe că am patru copii care mă așteaptă. Și bine că nu i-am spus, că sigur își golea portofelul. Am vrut să-l îmbrățișez, dar nu m-a lăsat. Dacă acest om îmi citește postarea trebuie să știe că a ajutat o mamă a patru copii. Am stat în tăcere în mașină, mi-am șters lacrimile și nu puteam înțelege. Așa ceva?!”, a scris Yulia Chernitskaya pe Facebook.