Cu ce se ocupă Mircea Radu de când a renunţat la TV. Surpriză uriaşă

Mircea Radu oferă consilieră juridică, mai exact, dă sfaturi unor persoane juridice despre cum să aibă grijă de imaginea lor publică.

02 apr. 2023, 10:48

Mircea Radu are în prezent 54 de ani, iar după ce a renunțat la ”Din dragoste” a revenit la știri, la TVR, acolo unde și-a început, de fapt, cariera în televiziune. Mircea Radu a prezentat o vreme jurnalul TVR, dar s-a decis la un moment dat să se retragă.

Ce mai face în prezent, Mircea Radu, prezentatorul care făcea furori cândva cu emisiunea sa, ”Din dragoste”? Audiențele erau unele foarte mari, datorită milioanelor de români care se uitau la formatul despre povești de iubire. Nouă ani a durat tot acest ”fenomen”. Iar acum viața îndrăgitului realizator este alta.

Cum se simte soția lui Mircea Radu după accident. Ce se întâmplă cu şoferul de taxi care a lovit-o pe trecerea de pietoni
Astfel, în momentul de față, fostul realizator se ocupă de un alt domeniu. Mai mult, a abandonat viața aglomerată din Capitală și s-a mutat în zona Moldovei, mai exact, în Piatra Neamț. Aici se bucură de o viață liniștită și de o profesie pe care i-ar plăcea să o practice până la pensionare.

Mircea Radu oferă consilieră juridică, mai exact, dă sfaturi unor persoane juridice despre cum să aibă grijă de imaginea lor publică. Când nu face asta, fostul jurnalist menține în continuare legătura cu admiratorii săi, pe rețelele de socializare.

”Avem destul de aproape de casă o pepinieră grozavă. Şi, pe negândite, m-am trezit că am în grădină pui de meri, peri, gutui, ba, mai nou, şi vreo doi copăcei de cireş. Pe ultimul l-am plantat zilele trecute. Dar asta nu înseamnă mare lucru.

Te cunosc de undeva 2023: Andreea Bălan a părăsit masa juriului. Decizia luată de artistă

Pot spune că am experienţă în arta fotografiei, în domeniul televiziunii și în al scrisului, dar nu şi în grădinărit. Aici mai am multe taine de desluşit. Nu sunt genul pretenţios, aşa că mi-am exercitat foarte bine meseria în ultimele luni şi online, aproape exclusiv.

Am oferit unor persoane juridice sfaturi privind imaginea lor publică şi cred că şi în anii ce vor veni voi continua să fac asta”, a spus Mircea Radu despre viața lui actuală, după ce s-a retras din televiziune, informează site-ul cancan.ro

Mircea Radu este și tată și soț la cei 54 de ani. După mai multe relații eșuate, de aproape 10 ani trăiește o poveste de dragoste cu Raluca Olaru, de profesie medic oncolog. Aceasta este cu 20 de ani mai tânără decât prezentatorul. Dar nimic nu a împiedicat-o să-i ofere doi copii.

Deși are un soț celebru, Raluca Olaru evită să se afișeze în mod public, însoțindu-și partenerul doar la anumite evenimente unde poate păstra discreția. Mircea Radu a dezvăluit la un moment dat că între el și soția sa nu a fost dragoste la prima vedere atunci când s-au cunoscut.