Cum se simte soția lui Mircea Radu după accident. Ce se întâmplă cu şoferul de taxi care a lovit-o pe trecerea de pietoni

Raluca Radu, soția fostului realizator TV Mircea Radu, a fost victima unui accident rutier. Femeia a fost lovită de un taxi pe o trecere de pietoni din Piatra Neamț.

25 iul. 2022, 14:51
Cum se simte soția lui Mircea Radu după accident. Ce se întâmplă cu şoferul de taxi care a lovit-o pe trecerea de pietoni
Cum se simte soția lui Mircea Radu după accident

Cum se simte soția lui Mircea Radu după accident. Raluca Radu încerca să traverseze strada, împreună cu o rudă, un bărbat în vârstă de 66 de ani, moment în care ambii au fost acroşaţi de un taximetrist. Cei doi au ajuns la spital pentru investigații medicale.

Soţia lui Mircea Radu, călcată de maşină pe trecerea de pietoni. Raluca a fost transportată la spital

Raluca Radu a dat detalii despre starea sa de sănătate prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook. Aceasta a transmis mulțumiri pentru mesajele de încurajare, dar și că recuperarea sa merge înainte. „Dragii mei, vă mulțumesc pentru gândurile bune, sutele de mesaje și telefone cu urări de sănătate și încurajare, care mi-au fost un adevărat spijin după accidentul suferit acum trei zile.Recuperarea mea merge înainte. Chiar și în aceste circumstanțe delicate, de mâine voi fi din nou alături de pacienții mei. P.S. Vechiul numar de telefon al cabinetului, pierdut in accident, nu mai poate fi recuperat”, a scris Raluca Radu pe contul de Facebook.

Cu ce se ocupă Mircea Radu după demisia de la TVR

Șoferul de taxi a fost testat cu etilotest, rezulatul fiind negativ, însă i-a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.