Cu ce se ocupă Monica Bîrlădeanu în timpul liber? „Am aproape o colecție întreagă de ciocane. Contrastele au fost ceea ce m-a fascinat mereu”

Nimeni nu și-ar fi putut imagina că Monica Bîrlădeanu are putea fi văzută vreodată într-o astfel de ipostază. Prezentatoarea TV a fost mereu asociată cu frumusețea și delicatețea, iar ultimele imagini apărute cu ea contrazic total această asociere.

16 mart. 2023, 18:11

Monica Bîrlădeanu are o pasiune despre care foarte puțină lume știe. Frumoasa brunetă a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram acest hobby, iar aceștia au fost de-a dreptul uimiți de acest lucru. Prezentatoarea TV a mărturisit că o bună parte din timpul ei liber este dedicată acestei pasiuni. Actrița este îndrăgostită de lucratul metalului, așadar, în timpul liber uită de rochii, tocuri și machiaj pentru polizor și ciocan. Aceasta a povestit în postarea de pe Instagram că are o trusă de unelte mai complexă decât orice bărbat cunoaște.

Citește și: Cum se menține în formă Monica Bîrlădeanu. Actrița a dezvăluit secretul siluetei: „Acesta distruge cel mai repede pielea”

„Avem nevoie de etichete. Asta e limpede. Avem nevoie să știm în ce cutiuță băgăm fiecare nou cunoscut, ce „gen” e, ce tipologie din cele pe care le știu eu, bifează. Conform etichetelor din capul nostru, facem proiecții și predicții despre celălalt și formăm așteptări în legătură cu activitățile și sferele lui de interes.
E singurul mod prin care îmi pot explică de ce am parte de expresii surprinse din partea oamenilor când află că îmi place să lucrez metalul ( argintul în speță), că am aproape o colecție întreagă de ciocane, şlaif, polizor, ghilotină și probabil mai mulți clești cu prinderi diferite, decât orice bărbat pe care-l cunosc.

Contrastele de personalitate și paradoxurile sunt culmea… singurele etichete care mi se potrivesc: fragilă și vulnerabilă, puternică și serioasă, caldă și blanda, îndemânatica și dibace deși s-ar crede că am crescut în puf. Contrastele au fost ce m-a fascinat mereu și-n alții; de multe ori asta era la baza magnetismului personal, așa că îmbrățișați polii opuși din voi, dar mai ales, dinamitati convingerea că ar trebui să fii într-un fel sau altul, că pasiunile ar trebui să fie coerente cu profesia sau cu lifesfyle-ul personal sau că ar trebui satisfăcute așteptările celorlalți. Doar așa vei ajunge să te simți cu adevărat liber”, a transmis Monica Bîrlădeanu pe Instagram.

Cum se menține Monica Bîrlădeanu în formă

Monica Bîrlădeanu este una dintre cele mai frumoase femei din România. Cu toate că timpul trece si peste ea, doar cifra din buletin dă de gol cei 43 de ani pe care îi are. Frumoasa actriță reușește să se mențină într-o formă excelentă și are un trup de invidiat. Aceasta a dezvăluit faptul că doarme la temperaturi scăzute, pentru a-și menține tonusul ridicat, dar că nu cred că acesta este secretul ei. Monica Bîrlădeanu a mărturisit că este cât se poate de pasionată de îngrijirea pielii și că se bucură din plin de intervențiile estetice pe care medicina modernă le pune la dispoziție.

„Aprilia, managera mea, știe și îmi tot zice că reușesc să mă mențin așa pentru că dorm la 17 grade. Dorm în frig. Eu nu am nicio problemă să dorm în frig, sunt pe aer condiționat, pe frig, îmi place pe rece, să fie cât mai rece. Dincolo de asta, îngrijirea pielii pentru mine este pasiunea absolută. Mă pasionează tot ce nu implică intervenții, pentru că dacă intervii, modifici trăsături. Dacă ai modificat trăsături e o problemă. Dar tot ce înseamnă stimulare, potențare a trăsăturilor pe care tu le ai deja, la asta sunt cel mai deschis om. Mă documentez, mă duc fac stimulări, lasere și așa mai departe”, a declarat Monica Bîrlădeanu pentru EGO.ro.

Cu toate că aceasta afirmă că nu este fana operațiilor estetice, prezentatoare „Splash! Vedete la apă” a găsit alte metode prin care reușește să câștige în lupta cu anii.

„Cei care nu știu, deși sunt sigură că cititoarele voastre sunt super informate, laserele creează niște microleziuni, deci foarte-foarte mici, și aceste microleziuni stimulează colagenul, producția de colagen. În felul acesta ai o producție de colagen reală, palpabilă, vizibilă, din interior. Intrăm în anotimpul în care stimulările astea sunt foarte bine-venite pentru că nu le poți face vara, deoarece sensibilizezi foarte tare tenul”, a mai povestit prezentatoarea TV.

Citește și: Cum arată Monica Bîrlădeanu nemachiată! Vedeta a dezvăluit ce trucuri folosește pentru a avea un ten fără probleme