Cum se menține în formă Monica Bîrlădeanu. Actrița a dezvăluit secretul siluetei: „Acesta distruge cel mai repede pielea”

Cum se menține în formă Monica Bîrlădeanu. Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, iar trecerea timpului pare să nu-și fi pus amprenta asupra ei. Cu toate acestea, actrița are un secret în ceea ce privește silueta.

01 feb. 2023, 09:47
Cum se menține în formă Monica Bîrlădeanu. Actrița a dezvăluit secretul siluetei: „Acesta distruge cel mai repede pielea”
Cum se menține în formă Monica Bîrlădeanu

Cum se menține în formă Monica Bîrlădeanu. La 44 de ani, vedeta demonstrează că vârsta este doar un număr și se menține într-o formă excelentă. Actrița a dezvăluit că a învățat să își adapteze organismul atât condițiilor din California, cât și celor de la noi din țară.

Citește și: Ce mâncăruri gătește Monica Bîrlădeanu pentru Crăciun: „O să mă bag și la sarmale”

Cum se menține în formă Monica Bîrlădeanu

Monica Bîrlădeanu a precizat că trăsăturile sunt un dar de la natură, însă a contribuit și ea acolo unde a considerat. Vedeta a mai declarat că nu are niciun viciu care să îi dăuneze sănătății sau frumuseții.

Toleranța corpului meu la rece a scăzut în timp în California, când era foarte cald. Începeam cu aerul condiționat, dădeam și mai rece. Peste tot pe unde intram mi se servea un pahar de apă rece cu gheață. Atunci, corpul tău începe să se raporteze la niște temperaturi foarte joase. Aici, niciodată nu deschid caloriferul în dormitor, sub nicio formă. Dorm des cu geamul deschis.

Trăsăturile sunt un dar, până la urmă. Acesta nu este un lucru la care eu am contribuit. Este un dar. Te simți prost că ești felicitat pentru ceva care nu este chiar meritul tău, este meritul părinților tăi. Bineînțeles, este gustul lui Dumnezeu. Așa i-a plăcut Lui. Acum, că tu, ca om, te ocupi să nu distrugi și să conservi, asta este într-adevăr, contribuția ta. Nu am. (n.r. vreun viciu) Fumatul, în niciun caz. Mi se pare că acesta distruge cel mai repede pielea”, a spus vedeta pentru Ego.ro.

Cum arată Monica Bîrlădeanu nemachiată

Ori de câte ori apare în public, actrița are o ținută impecabilă și folosește un machiaj discret, care îi accentuează frumusețea. După o vacanță la schi, actrița s-a confruntat cu tenul uscat, astfel că le-a arătat urmăritoarelor sale cum reușește să își trateze rapid problema. Pentru a-și trata tenul și pentru a-l menține vedeta folosește produse cu acid hialuronic, dar și o cantitate generoasă de cremă cu factor de protecție solară.

Trucul este acid hialuronic 3,5 %, obstrucție și după zece minute pielea este perfect recuperată” , spune Monica Bîrlădeanu. Monica Bîrlădeanu a primit sute de comentarii și aprecieri, în care fanii săi au felicitat-o pentru felul în care se îngrijește, dar mai ales pentru felul în care arată.

De asemenea, actrița le-a împărtășit fanilor săi care este masca eficientă pe care o folosește împotriva căderii părului. „Am foarte multe rețete de măști, de exemplu o mască pentru oprirea căderii părului. E  cea mai eficientă pe care eu am încercat-o vreodată și care e de la mama şi o fac acasă. Este o mască cu ulei de ricin, gălbenuș de ou și o linguriță de miere. Crede-mă, funcționează, nu există nicio rată de eroare cu această mască!”, a declarat vedeta.