Cu ce se ocupă sora Denisei Răducu în Spania. Tatăl regretatei artiste a spus tot: „Nu e nimic ruşinos”

Cu ce se ocupă sora Denisei Răducu în Spania. Cântăreaţa s-a stins din viaţă la doar 27 de ani, după ce o luptă crâncenă cu o boală grea. Sora ei, Adelina, a moștenit întreaga avere pe care artista a lăsat-o în urmă, un apartament de lux, o vilă în comuna Ștefănești și circa 500.000 de euro.

05 feb. 2023, 20:46
Cu ce se ocupă sora Denisei Răducu în Spania. Tatăl regretatei artiste a spus tot: „Nu e nimic ruşinos”
Cu ce se ocupă sora Denisei Răducu în Spania

Cu ce se ocupă sora Denisei Răducu în Spania. Adelina muncește din greu peste hotare pentru a-și întreține familia şi refuză să ofere spre închiriere apartamentul surorii sale pentru a câștigă bani în plus, motiv pentru care preferă să își ducă traiul cu salariul pe care îl câștigă lunar.

Citeşze şi: Denisa Răducu trimite semne de pe lumea cealaltă. Ce s-a întâmplat la mormântul ei

Cu ce se ocupă sora Denisei Răducu în Spania

Adelina Răducu lucrează ca menajeră, activitatea de pe urma căreia câștigă un salariu lunar. Alături de soțul său încearcă să se descurce din ce în ce mai bine financiar, însă zborurile dese la tribunal în dosarul drepturilor de autor sunt destul de costisitoare.

Adelina și soțul ei se află la muncă, în Spania, cu cele două fiice. Ea este la curățenie, poate, cu timpul, va face și altceva, e o fată tare isteață. Lucrează momentan ca menajeră, femeie de serviciu, cum se spune pe la noi, dar nu e nimic rușinos.

Când faci o muncă cinstită, ții capul sus! Munca aceea, pe care o faci, să ștergi praful sau să dai cu mătura, trebuie să o faci bine, iar faptul că nu trăiești pe spinarea altuia este de lăudat. Au plecat în Spania pentru că așa au stat lucrurile. Soțul ei este profesor de matematică, băiat deștept, se trage dintr-o familie cu carte.

Faptul că a fost repartizat să predea într-un cătun, l-a determinat să plece din țară. În Spania e șofer, dar îi place. Dacă e să faci o comparație între salariul unui profesor din România și ce face el acolo, e, într-adevăr, o mare diferență.

Se gândesc la copiii lor, totul e mai bine acolo. Nu vreau să spun că, pe aici, pe la noi, ar fi josnic, dar acolo altfel stau lucrurile”, a declarat tatăl Emilian Răducu, potrivit Impact.ro.